Ljubezen na spletu - Ljubezen

 Sama sem začela z zmenki na spletu. Ko sem jaz imela 12 let. Prej nisem imela izkušenj s tem. Iz tega vidika imam malo več bivših, kot jih imam fizično (torej sem jim lahko rekla fant fant).


Sam sem se na internetu počutila dosti bolj varno. Ker nisem z njimi imela fizičnega stika in ni me mogel izkoristiti ali me udariti ali kaj podobnega. Od nekdaj imam močno intuicijo, ki mi je pomagala, da sem prepoznala kdo bi bil primeren kandidat. Seveda pa sem kdaj jaz koga izkoristila (no rekla, da smo skupaj, da je bila druga oseba vesela ne pa, ker bi to bilo zato, ker bi to res jaz hotela).

Seveda vem, da nekateri ne verjamejo v tako ljubezen in rečejo, da prek spleta ne moreš do neke osebe nič čutit. Iz lastnih izkušenj ti povem, da oba fanta, ki sta na koncu res bila moja fanta za kratek čas sta bila skeptika v tem.
Oba sta se naučila, da se da do neke osebe tudi prek spleta nekaj čutit. Pa ne površinsko resnično in močno čutit.

Saj je treba preden se dobiš z neko osebo to osebo spoznat in ji zaupat to res ne gre čez noč. In se mi zdi neumno, da eni mislijo, da je hitro dobro in bojo lahko šli z njimi v posteljo. Sory morem te razočarat ljubezen ni spolnost! Je veliko več od tega. Osebi moraš zaupat more ti pomenit, moreš jo imeti rad, moreš jo razumet, moreš bit ob njej, ko ji je hudo in ko je najsrečnejši človek na svetu. Tega ne moreš dobit v nekaj urah ali dneh. To traja mesece, če ne celo leta.

Zato ne hiti z sakanjem v vezo in izven nje. Ljubezen se razvija in poglablja v vseh spektrih in rabi nego, čas. Zahteva celega tebe ne pa samo tvojo spodnjo glavo (velja za fante).

Če že nekaj časa spremljaš moj blog veš, da imam nekaj z neko osebo (upala sem, da mi ne bo treba govorit o njej a morem). Z njo imam res lep odnos. Okej me ignor že več kot 4 mesece, ampak vseeno se najin odnos poglablja. Ker se mi dozdeva, da je njena taktika ignorance izvira iz poglobitve odnosa in nika veze s tem, da me ne bi več marala ali, da z mano noče imeti opravka. Če ga ne bi hotela ne bi bila ljubosumna na psa in ne bi imela z mano nobene komunikacije sploh tudi neverbralne ne. To, da ne vem kaj točno čuti do mene traja že več, kot eno leto. Mislila sem, da se noče zjasnit sam mislim, da je bolj to, da me je prisilila, da sem začela iskati alternativne možnosti komunikacije. In to je mogoče samo z ignoranco. Je način, da osebo dobesedno prisiliš, da najde druge možnosti, ki niso verbralne. In resnično bi lahko to bil razlog za njeno vedenje.

S tem sem hotela povedati, da res vsak odnos tirja čas, veliko časa. Taki odnosi ne rastejo na drevesu! Najbolj pa je pomembno to, da se jih splača negovat in nad njimi ne obupat! Vredno je in tako sem sama naredila nisem obupala nad njo sem pa večkrat pomislila, da bi. Vseeno čutim, da bova nekega dne skupaj. Ne vem zakaj, ampak to res čutim za zdaj ne bom popustila od tega.

To je za danes vse se bereva spet čez 4 dni!

Komentarji