Kaj me vedno moti? - Čas zame

 Danes ti povem kaj me moti. 

Zelo me moti, ko oči govori toliko negativnih stvari. Ves čas, ne maram negative in kup reči me ne zanima. Vsaj ne več od kar se duhovno prebujam, ker se morem dobesedno posvetiti duhovnemu prebujenju in napredovanju. 

Ko sem že pri duhovnem prebujenju. Sedaj se bolj posvečam vadbi telepatske povezave in sprejemanju signalov od svoje simpatije. Ja z simpatijo imam telepatsko povezavo in imam sposobnost, da čutim njena čustva. 

Skratka zelo me moti, da je oči tako negativen povsod je toliko negative. No vsaj on jo povsod vidi, sama je ne vidim niker razen morda v njem. Ves čas govori kako so drugi krivi za njegove težave in kako bi mogli umreti in kako nima denarja in, da si ne more privoščit tega pa onega. 

Sprašujem se kdaj bo dojel, da materialne stvari niso vredne nič. Ozirom, da so veliko manj vredne, kot pa mentalno bogastvo. Saj včasih je tudi bolj pozitiven samo večinoma ni. Meni pa se s tem res ne da ukvarjat. Zato ga pogosto ignoriram za take neumnosti ne za ostalo, da ne bo pomote. 

Ravno berem knjigo: Z branjem do bogastva. Ja vem večino v tem naslovu pritegne beseda bogastvo, a mene ni. Mene je pritegnila beseda branje, ker zadnje leto veliko več berem, kot sem brala včasih. Da ne bo pomote knjiga ne govori o financah! Govori o tem kako je mentalno bogastvo več cenjeno, kot resnično bogastvo in tudi o tem kako biti hitrejši in bolj učinkovit pri branju knjig. Torej kako se knjige bere hitreje in kako to uporabit za večje mentalno bogastvo. 

Ja vem morala bi več govoriti o tem, kar me moti. No sej me moti, da večina ljudi v tem naslovu vidi besedo bogastvo ne vidi pa besede branje in posledično ne bere. Škoda za njih pa toliko top knjig je na svetu, ki bi jih vsi mogli prebrati. Bom seveda delila s tabo še kako knjigo, ki sem jo prebrala in prevedla iz angleščine. Ter delila s tabo svoje zapiske. 

Če bi rad/a bral/a še več take vsebine se naroči na novice! Se kmalu spet beremo. 

Komentarji