Zgodba o uspehu

 Danes ta blog, ki ga bereš v tem trenutku praznuje 5 let!!! V tem času je dosegel mnogo dobrih stvari. Dosegel je skoraj 52.000 ogledov, večkratne obnove in nadgradnje, veliko sledilcev skratka uspel je!!


Nikoli si nisem mislila, da bo moj blog postal tako zelo uspešen. Začela sem ga pisati dobesedno iz dolgčasa. Imela pa sem tudi zelo zanimiv razlog, da sem ga sploh začela pisati.

Ko sem ga začela pisati sem namreč ravno zaključevala z bivanjem v internatu in bil je moj zadnji mesec v njem. Vedela sem, da ko pridem domov bom lahko samo sedela pred tv in spala cel dan, a tega nisem hotela.

Rabila sem nekaj, da se zaposlim in nekaj za kar bom odgovorna in se bi hkrati naučila odgovornosti, vztrajnosti, izvirnosti, improvizacije. Skratka vsega, kar se nisem znala. S tem pa bi se naučila nekaj novega.

Tako se je rodil ta blog. V prvem letniku sem ga sicer imela z istim imenom, a sem nanj kmalu pozabila in ni prišel v veljavo. Zato sem se odločila poskusiti znova in tokrat resnično uspela!

Ne morem verjeti, da je moj blog star že 5 let!!! Še vedno sem mu z vsem srcem predana! Res ga rada pišem. Hotela sem imeti hobi s katerim bi tudi kaj zaslužila, a sem za to izvedela bolj pozno zato moj blog za zdaj ne prinaša nekih ogromnih zneskov, če sem iskrena ni niti za kritje letne domene. Pa vseeno vztrajam, ker mi je blog veliko dal in, ker nočem razočarati tebe niti sebe zato vztrajam že 5 let.

Začela sem, kot novinka nihče mi ni pomagal, ker ni bilo nikogar, da bi me tega naučil. Dobesedno karkoli sem do tega dne dosegla z blogom sem dosegla zaradi sebe in svojega lastnega vloženega truda in napora, ki se je obrestoval. Saj sem že od začetka vedela, da bom imela 2 bloga. Zato sem resnično vesela, da mi je to uspelo.

Ravno iz tega razloga je naslov te objave zgodba o uspehu, ker je ta blog eden mojih največjih uspehov in moj največji ponos. In to je to, kar bo ostalo za mano, ko me enkrat ne bo več. Sej sem mlada, ko sem začela pisati ta blog sem imela zgolj 20 let!! V 5 letih pa sem se naučila tako zelo veliko. Resnično mi ni žal, da sem ga začela pisati in ne mislim odnehati do svoje smrti!

Vem, da ti je moj blog všeč zato bi res rada, da ga deliš z drugimi in se naročiš na novice, da boš tako vedno na tekočem in, da se slučajno ne zgodi, da zamudiš kako objavo! Naj naslednje leto pišem o se večjem finančnem uspehu. Naj bo moj blog viden zato, ga deli naprej. Hvala!
Se bereva čez 4 dni!

Komentarji