Zaslužimo si, da nam je dolgčas!

Danes ti povem svojo zgodbo kako sem spoznala, da si kdaj pa kdaj zaslužimo, da nam je dolgčas.


Ko sem bila v srednji šoli v 1 in 2 letniku sem si vedno rekla: Eva potrudi se sedaj, ko je še čas, da popraviš slabe ocene, ker če boš prepozna boš imela uničeno poletje. To mi je vedno dalo motivacijo saj sem vedela, da nočem uničenega poletja! Poletje, ki sem ga hotela pa je bilo, da lahko delam nič in uživam v celo dnevnem gledanju televizije. Torej na kratko, da mi je dolgčas.


Se danes imam to res rada pa tudi če samo za 1 ali 2h.


Ko napišem kako novo objavo ali počistim kaj po kuhinji sem vedno vesela in si dam nagrado, da ne delam nič. Ali pa samo odg ljudem na netu ali gledam tik tok youtube, karkoli mi je bolj ljubo.


Vedno, ko naredimo nekaj zase ali po hiši (stanovanju) si zaslužimo nagrado torej to, da nam je dolgčas.


Vedno slišim ljudi, ki pravijo dolgčas mi je in v tem ne uživajo. Pa jim poveš par reči, ki bi jih lahko počeli (objava je tudi na mojem blogu) ampak ne oni ne bi tega, kar predlagam. Raje delajo nič. Pa jim to ni okej. Zakaj je tako??


Resnično ne vem. Meni se z tem, da delaš nič ne zdi nič slabega. Saj tudi, ko opazuješ naravo ali z zaprtimi očmi gledaš sonce tudi takrat nekaj počneš!! Si v trenutku in verjemi izkoristi ga!


Poslušaj hrup okoli sebe videl/a, slišal/a boš veliko veš, kot si misliš! Celo opazil/a boš veliko več, kot si kadar koli prej. Poskusi res ni slabo!


Meni je to vedno tako všeč. Si kak film videl/a več kot enkrat?? Če si potem zagotovo veš, da neglede na to kolikokrat ga gledaš boš vedno našel/a v njem nekaj, kar nikoli prej nisi, kot da gledaš film prvič!! Tak je občutek, ko si resnično v trenutku! Vidiš stvari, ki jih drugi ne ljudi, ki jih nikoli prej nisi opazil/a pa so bili vedno tam. Resnično je zakon občutek poskusi!


S tem pa danes končujem to objavo o svojih novih spoznanjih se javi v komentar ali mi samo odgovori na moj gmail, ker si ravno prebral/a objavo. Seveda se ne pozabi naročiti na novice! Drugače ne boš na tekočem!  Se bereva spet čez 4 dni!

Komentarji