Verjamem v duhove? - Čas zame

 Danes se poglobim v vprašanje o duhovih. Ali verjamem v njih? 

Ko sem bila majhna seveda nisem verjela v duhove. Kdo pa bi pri 8 letih? Vsak ane? Seveda, ampak sama nekako nisem. Dokler nisem začela gledati teorij zarote in se spraševati ali so duhovi resnični? 

Odgovor je: Da so. Duhovi obstajajo in res nas lahko strašijo po gradovih 400+ let. In to v dušnem svetu pomeni samo 40 let ali celo 40 dni. Seveda zato izgubijo veliko časa pa vseeno. 

Od kar se duhovno prebujam se je v mojem življenju veliko spremenilo resnično veliko. Še sama ne vem več kdo sem kam grem, kam bi morala iti, koga bi morala zapustiti, s kom morem biti in še veliko več vprašanj imam.

Sem pa na tem potovanju spoznala, da duhovi obstajajo in vaje verjamem, ker zakaj pa jih ne bi bilo? Irak jih imajo nekateri možnost videti drugi pa ne. To so neki posebni dari. Resnično so redkost! Pa kljub vsemu se, da pogovarjati z njimi. V končni fazi niti ne vemo, če so res z nami. 

V resnici je glede duhov malu drugače. So nevidni, ampak nekateri ljudje čutimo energijo. Posledično lahko začutimo tudi duhove. Njihovo prisotnost ali njihov dotik. Zato se ne boj, ko te nekdo, ki je pred kratkim umrl obišče v sanjah ali pa se te dotakne po roki ali ti pokaže nekaj, kar je vedel/a samo on ali ona. Njegova duša ti skuša povedati, da je tam s tabo in, da je z njo ali njim vse v najlepšem redu in, da ne jokaj več, ker je ves čas s tabo! 

Tako se duše/duhovi povežejo z nami preko sanj ali pa preko fizičnega dotika. Lahko pa se povežejo tudi z kako melodijo, ki se dobesedno prižge sama od sebe. Če te ta melodija spomni na pokojnega ali pokojno je to zagotovo bil/a on ali ona, ki ti je sporočila, da je na lepem kraju polnem veselja in ljubezni (v krščanstvu temu pravijo nebesa) jaz pa temu rečem dušni svet, ker pekel ne obstaja! 

Moj odgovor: Ja verjamem v duhove in tudi jaz bom nekoč zapustila zemljo in nekoga potolažila ob moji smrti. Sama sem napredna duša, kar pomeni, da znam sama narediti sanje in se v njih prikazati. Znam marsikaj mnoge talente morem še odkrit in jih razvit. Imam še nekaj let pred sabo v to sem prepričana. 

Pa sem prišla do konca današnje objave. Deli jo z drugimi in se naroči na novice. Tako boš na tekočem. Se bereva spet čez 4 dni! 

Komentarji