Življenje je lepo, zakaj? - Motivacija


Danes o zelo pomembnem vprašanju. Zakaj je življenje lepo? (tvoj odgovor mi povej v komentar!) Meni je lepo zaradi mnogih stvari naštela sem kak svoj razlog in tudi kak tuj razlog. In dodala svoje mlenje o njem. 


Ker imaš ob sebi ljudi, ki te imajo radi: Vsaj večina. Sama ne vem, če me imajo ljudje okoli mene res radi. Nekako vedno mi rojijo misli (v mojem umu), ki jih ne morem ustaviti in resnično pogrešam možnost, da se jih bi znebila (odstranila in onemogočila, da bi se sploh še kdaj vrnile). 


Ker je življenje gledališče: Ja vem sama sem hodila tja in res sem neznansko uživala vsa 4 leta. Pa tudi veliko sem se naučila. Med drugim tudi to kako se improvizira, ker mi res pride zelo prav v mojem sedanjem življenju. Ko pa sem se začela duhovno prebujati sem dojela, da je v resnici vse, kar čutimo, mislimo, vidimo in otipamo samo plod uma in ne nas samih. In ravno naš um ustvarja iluzijo, ki je mnogi ne prepoznajo. Dobesedno živimo v simulatorju, ker smo samo igralci določene vloge v kateri naj bi uživali. Ampak mnogi tega ne vedo zato izgubljajo svoj dragoceni čas s samorom (razen, če je to v planu duše). Pa nič zato tudi take duše se kmalu vrnejo nazaj na zemljo, saj morejo dokončati lekcijo.


Ker nam omogoča napredek: Vem kako klišejsko to zveni ampak je resnično. Vedno, ko se znova utelesimo imamo možnost napredka. Je pa res, da se nekateri odločijo, da ne bodo počeli ničesar in se samo zabavali. Pa kljub temu imamo ostali toliko več možnosti za napredek. Ko napreduješ si vse boljši. In ravno to je poanta življenja spremeniti nekaj na svetu ali na sebi, ker tudi mali koraki štejejo


Ker, če gledaš s srcem vidiš resnično sliko: To je rekla tudi lisica iz malega princa. Prav je imela z srcem se res vidi točno to, kar je resnično brez iluzije uma. Bolje ne boš videl/a nikoli! 


Mali princ je res top knjiga, ki bi jo moral prebrati vsak otrok in odrasel še enkrat, ko odraste, da bi jo bolje razumel. Saj mali princ odraža veliko stvari, pomembnih za življenje. Več o tem prihodnji mesec. 

Za še več take vsebine pa se naroči, saj boš tako veliko lažje na tekočem. In bo veliko manj možnosti, da spregledaš novo objavo o malem princu.


Komentarji