Moja sanjska služba - Čas zame

 Danes ti povem kaj je moja sanjska služba. Rada imam rutino, ampak ne povsem. Rada se zbujam ob približno isti uri rada pa tudi spim. Rada imam, da sem doma hkrati pa ne morem biti cel dan samo doma. 


Moja sanjska služba torej v teoriji sploh ne obstaja. Ampak jaz imam veliko želja zato so ni problem in imam veliko idej za delo, ki bi bilo primerno zame. Torej tu so taka dela: Izdelovanje video iger, kmetija, pisanje bloga, izdelovanje spletnih strani in učenje o njih. 


Te vse reči počnem oz poznam osnovo imam 2 bloga in kmetijo. Učim pa se tudi izdelovanja iger in kako delujejo spletne strani ter na splošno algoritem aplikacij za večjo gledanost mojih dveh blogov. 


To je dobesedno moja sanjska služba, ker obožujem delo, od doma in biti doma, saj imam tam veliko prostora vrt in živali, ki jih obožujem pa tudi rada imam kavo in obožujem biti zunaj in v naravi. Rada pa imam tudi tehnologijo računalnik in programiranje saj se res rada učim novih stvari. 


Povedala sem ti nekaj o sebi. Vem, da si to že vedel/a, ampak sem to res mogla poudariti in tega res ne obžalujem. Za še več veliko boljše vsebine se pa naroči na novice in boš na tekočem preko maila. Se bereva spet čez 4 dni. 


Komentarji