Kdaj so prava leta za zvezo? - Ljubezen

Danes pa nekaj o ljubezni. 

Sama imam o tem svoje mlenje. Partnerstvo ali resna veza ni nekaj, kar se da imeti čez noč in je za njo potrebo veliko časa in dela na odnosu preden je zrel za nadgradnjo. Nekateri mislijo, da veza in odnos temeljita na spolnosti a temu nikakor ni tako. Za zvezo je potreben čas in predanost in še več časa in predanosti. Vem veliko govorim o času, ker je to res potrebno pri partnerstvu. 

Najbolje je, da ne silimo v nič. Pride do zaveze in veze šele, ko smo na to pripravljeni. 


Poznam ljudi, ki so skupaj od 15 leta, poznam osebe, ki so šele pri 40 spoznali osebo zase In ljudi, ki so med temi leti ali še kasneje. 


Zato ne sili v zvezo z nekom, ker se ti ne obeta nič dobrega. Kot sem spoznala pravih let za zvezo ni in jih nikoli ne bo. Vsi spoznamo sorodno dušo ali osebo s katero si delimo svoje življenje, ko je pravi čas za to. Ne pa, ko ti misliš, da si pripravljen/a. Vesolje točno ve kdaj boš zares pripravljen/a. Moraš mu le zaupati in slabe zveze so le priprava ali predpriprava na nekaj veliko boljšega. 


Nima smisla, da si slabe volje, ker nimaš punce/fanta ni važno prej, ko se sprijazniš s tem, da boš sam/a prej bo prišel/a nova ljubezen, ko boš najmanj pričakoval/a. Meni se je to že vsaj 3x zgodilo. Vedno je bilo isto, da sem se sprijaznila, da bom vedno sama in je prišla nova love iz čisto neznane smeri. Noro ti rečem! 


Nikoli ne obupaj nad tem, da bo imel/a koga boš, ko pravi čas do takrat pa se naroči na novice, da boš na tekočem in seveda, kot sem že mnogokrat povedala sledi svojim sanjam! Oseba, ki ji je namenjeno biti s tabo bo prišla na tvojo pot med sledenjem tvojih sanj ne pa med iskanjem ljubezni. Zato sledi sanjam in, ko boš to naredil/a bo prišla tudi ljubezen. Pričakuj nepričakovano!!! Se bereva spet čez 4 dni!


Komentarji