3 največji izzivi bloganja - Bloganje


Danes o izzivih, ki jih imam pri ustvarjanju bloga in njegove vsebine ter vsega kar sodi zraven. Imam seznam 3 največjih izzivov. 


Slovnica: Ne gre mi z njo sem imela veliko težav, ko sem bila v šoli. Nikoli mi ni šla in bala sem se, da mi nikoli ne bo. Zmotila sem se! Danes mi gre veliko bolje, kot mi je šla v šoli. 


Objave: Ne vem kaj naj objavim sestavljen imam seznam za celo leto vnaprej a kdaj še vedno ne vem kaj bi pisala ali, če mi objava, ki jo imam splanirano sploh ustreza in se mi jo da pisati. Potem jo morem spremeniti in mi zjebe cel sistem, ampak okej. Vedno pa najdem nekaj poučnega in zanimivega za branje. Kaj kar bi pomagalo tebi meni ali pa me mori in se lahko izpovem s tem pa mogoče pomagam še komu. 


Zaslužek: Največji izziv so objave, zaradi dobre vsebine in 2 največji izziv pa je seveda zaslužek. Ne bom rekla, da v skoraj 5 letih nisem zaslužila nič, ker bi lagala. Nisem pa zaslužila dovolj, da bi lahko od tega živela. Zaradi tega še vedno vidim zaslužek od bloga, kot velik izziv. Mislila sem, da bo lažje, če sem iskrena, ampak kljub temu bom kmalu uspela tudi v tem hehe. 


To bo za to objavo vse za še več take vsebine se naroči na novice, ker boš tako najlažje na tekočem. Se bereva spet čez 4 dni.


Komentarji