Sprememba mojega življenja

 Danes ti povem spremembo v mojem življenju ali kako mi je duhovno prebujenje (to kar je dosegel buda in jezus) spremenilo moje življenje. 

Za začetek naj povem, da se je moje duhovno potovanje začelo pred kakim letom (21.4.2024). Ko sem hotela narediti samomor. Zaradi mame. O tem ne rada govorim a je zame ključnega pomena. 

Od tistega dneva naprej nisem več enaka, takrat sem začela vsak dan na uri videvati 11:11. Vsak dan, na neki točki se mi je to zdelo zelo čudno kot, da ni naključje. Imela sem znanko kateri sem lahko povedala kaj se mi dogaja in, da mi je to res postalo čudno. Ona pa mi je rekla Eva ti se duhovno prebujaš tudi meni se je to dogajalo. Ona je danes razsvetljeno bitje (dosegla je nirvano ali višje stanje zavesti, kot tudi buda in jezus). Skratka tako sem izvedela, da sem na duhovnem prebujenju in, da se moja duša prebuja. 

Kaj pomeni to, da se moja duša prebuja? 

Pomeni, da se duša spominja od kje v resnici prihaja in, da se nezavestni um prebuja (nezavestni um je, če si prestavljaš tako, kot ko se naučiš voziti kolo in to se potem shrani v nezavestnem umu in ti znaš voziti kolo po tem, ko se ga enkrat naučiš voziti, ker je to, da znaš sedaj avtomatsko in o tem ne rabiš razmišljati, če bi začel/a bi hitro padel/a po tleh). Duša ve od kje prihaja nirvano pa lahko doseže samo v fizičnem telesu in, ko fizično telo umre. 

Verjetno te zanima kako točno se je sedaj moje življenje zaradi tega spremenilo? 

Spremenilo se je močno. 

1. Začela sem videvat 2 številke na uri: 12:12, 11:11, 13:13, 14:14,... 

2. Začela sem videvati in brati pomene videnih živali. 

3. Prisotna sem v trenutku: Vidim in slišim čisto vse. Nisem odsotna sem prisotna in opazim in slišim več, kot mislijo drugi. 

4. Čutim energije ljudi okoli sebe 

5. Veliko stvari me ne zanima več: Nočem se kregat, ne da se mi počet, kar mi v določenem trenutku ne paše, ne hitim, ne govorim, kar nočem reči. 

6. Imam nazor nad tem, kar rečem: Lahko izbiram lastne besede saj mi jih um v naprej ne določa, kdaj rečem kako stvar, ki je nekdo ne pričakuje in mu potem sfukam celoten sistem. 

Če povzamem kaj se mi dogaja sem drugačna od večine, ki berete ta blog ali na splošno točno to objavo. To lahko razložim z morjem. Večina vas, ki ne razumete kaj se dogaja z mano je na valovih, sama pa sem v globini. Ti ne moreš pridet do mene jaz pa lahko tebi na valovih delam cunamije (sfukam sistem, ker si na avtomatik). V tem je razlika med tabo, ki veš kaj se dogaja in tabo, ki ne veš. Če slučajno veš kaj se mi dogaja mi piši, da se lahko pogovarjamo o tem. To so globoke teme in večini niso všeč. 

Vem, da je zaključek vedno beden tudi meni je ampak ja konec objave je tu in se bereva spet čez 4 dni pa tudi na pozabi se naročiti na novice, da boš na tekočem. 

Komentarji