Moja jutranja rutina- Čas zame

 Danes bom povedala nekaj o sebi. Ja vem veliko govorim o sebi vsak mesec, ampak to je dobro, saj me ti tako bolje spoznaš. 

Vedno vse zanima kaj sama počnem zjutraj. Moja jutranja rutina se spreminja, ker ne maram nekih stalnic in vedno eno in isto. Saj neke stvari, ki jih počnem so ene in iste a večina res ni podobna dnevu. 

Ko se zbudim morem obvezno najprej na wc (tako vem, da sem budna). Umijem si tudi zobe in nahranim moja dva mačka, ki sta še ostala. Nato grem pogledat na telefon, če je kaj novega in, ko odgovorim na vsa sporočila ali ko ugotovim, da je ura skoraj 8 zaprem telefon se spomnim vprašanja za angele ter vprašam univerzum za odgovor, ki ga potem čez dan tudi dobim z prisotnostjo v trenutku (torej na kratko zjutraj meditiram). 

Ko je ura skoraj 8 se oblečem in z očijem se odpraviva na kavo, ker preveri dnevni horoskop ter odgovorim na sporočila za katere zjutraj ni bilo časa in potem, če imam le voljo preberem še nekaj strani knjige, ki je v fizični obliki in imam vedno vsaj eno s sabo. To po navadi traja celo dopoldne. Vmes greva še v trgovino ali se meniva z drugimi ljudmi v lokalih poleti pa sva kar na soncu. Komaj čakam, da bo toplo, ker se bom lahko šla kopat. In tako bila aktivna tudi dopoldne. 

Potem pridem domov in pojem, kar sem si kupila v trgovini za kosilo ali pa počakam, da oči skuha zajtrk ali celo skuham nekaj malega sama. Med tem, ko jem pa običajno gledam serije ali filme. Če mi za paše grem ven na balkon, ker je sonce in se sončim ali pa na skedenj, ker spet meditiram. 

Ko me ponovno prime lakota ponovno jem. Brez pretiravanja. Tako nekako potekajo moji dnevi. Vem ni ravno jutranja rutina je res prekratka je pa neka poletna rutina, ki se bo kmalu začela ovijat res komaj čakam poletje. 

Za še več take vsebine se naroči na moj kanal in tako boš vedno na tekočem! Se bereva spet čez 4 dni. 

Komentarji