Bodi ti - Skrb zase

V ponedeljek sem praznovala svoj 25 rojstni dan to je 1/4 stoletja in 1/2 abrahama. Ful mi je všeč, ko uporabim ta izraz pa nimam 50 let. Ne počutim se kaj drugače. Vse je po starem samo modrejša sem. 

 Danes bom govorila o tebi. Ljudeh, ki bi radi, da si drugačen ali drugačna. Taki res nimajo pojma. Prebrala sem to misel: Ostajam kakršna sem. Že zato, ker to moti druge

Zakaj je ta tema pod temo skrb zase? 

Ker se mi zdi pomembno, da imaš o sebi dobro mlenje in veš, da te ljudje ne bojo imeli radi, če boš nekdo drug. Nikoli ne smeš biti nekdo drug! Niti za fanta, ker če nekomu nisi všeč mu boš še veliko manj, če se boš pretvarjal/a, da si nekaj, kar nisi! 

Jaz bi bila na mestu nekoga takega res užaljena, saj nisem tu zato, da bi mi nekdo igral zame popolnega fanta ali punco (ja spoznala in priznala sem si, da sem BI). Res bi me bolelo, če bi se oseba, ki sem mislila, da jo poznam bila do mene drugačne, ker karater, ki sem ga poznala ni nikoli zares obstajal. 

Sama nisem nikoli nekaj, kar nisem. Če nekomu nisem všeč takšna, kot sem potem je meni okej, da mi to pove in gre iz mojega življenja za vedno. Sama s tem nimam težav in tudi ti jih ne imej to ni odraz tebe, to ne pomeni, da ti nisi všeč nikomur niti slučajno samo tej določeni osebi ne ustrezaš, kar res ni nič narobe. In se zaradi tega ne rabiš sekirat. Ni vredno! 

Ljudje smo čudna bitja eni imamo radi stvari. ki se jih ne da dokazat drugi stvari, ki se jih da dokazat spet tretji verjamejo, da je zemlja ploščata. Ja različni smo si. To ni nič narobe. 

Dokler imamo radi sebe smo zmagovalci. Ne moreš od drugih pričakovati, da te bodo imeli radi, če nimaš rad/a sebe. Zato poskrbi najprej zase za svoje dobro počutje potem pa še za kakega prijatelja/prijateljico. Tako boš ti ves čas srečen/a. 


Tako zaključujem današnjo objavo se beremo spet čez 4 dni. Ne pozabi se naročiti na novice saj boš samo tako vedno na tekočem! 

Komentarji