Zaslužek na internetu - Motivacija

 Danes bom govorila o nečem zelo pomembnem. O tem, kar sama poskušam in delam že 5 let. 5.5.2024 bo 5 let od kar pišem ta blog in iskreno odlično mi gre še manj, kot 500 ogledov in bom prišla do 50.000!! Ne vem zate, ampak zame je to res velika zmaga in ogromen uspeh! Za slovenijo je 50.000 ogledov v vsej zgodovini nadpovprečno za tako mali a zelo obetavni blog. Zanj se res trudim in odločila sem se, da bo postal še boljši, ker sem nedavno prebrala knjigo: Reven očka, bogati očka (v bivstvu jo še berem) naletela pa sem tudi na še eno knjigo, ki jo imam namen nekega dne prebrati. 

V tej drugi knjigi (Do the impossible - Naredi nemogoče) je pisalo tole: 

Verjetno lahko to storite tudi vi. To prepričanje mi je pomagalo, da sem iz neznanega avtorja postal uspešen. Uporabite ga za doseganje izjemnih rezultatov v svojem življenju.

Pod-prepričanje# Če je eden, potem jih je milijon.

Ni vam treba skrbeti, kako boste dosegli svojo končno vizijo, vendar morate narediti prvi korak. Po tem prepričanju velja, da če lahko nekaj naredite samo enkrat, potem lahko to počnete znova in znova ter ponovite uspeh. Tukaj je nekaj primerov:

- Če lahko najdete eno stranko za trenerja, lahko najdete pet, deset, dvajset ali sto strank.

- Če lahko na spletu zaslužite en euro, lahko na spletu zaslužite 10€,  I00€, I0, 000€ ali I,000,000€ eurov na spletu. 

- Če lahko izgubite samo en kilogram telesne teže, lahko izgubite pet, deset, dvajset ali trideset kilogramov.

- Če se lahko usposobite za tek na eno miljo, lahko pretečete dve, pet ali deset milj.

Bistvo je naslednje. Nekaj zahtevnega morate narediti le enkrat. Da, težko bo, a če vam je uspelo enkrat, lahko postopek ponovite in ste znova uspešni. Zato storite vse, kar je v vaši moči, da dosežete prvi mejnik. Preteci svoj prvi kilometer. Izgubite svoj prvi kilogram. Najdite svojo prvo stranko. Izvedite prvo prodajo. Napišite svoj prvi odstavek. Nato vedite in verjemite, da lahko postopek ponavljate, dokler ne dosežete svojih ciljev.

Skratka ta knjiga ima prav. Res je tako in sama sem istega mlenja. Če lahko drugi lahko tudi jaz! Kdo si ti ali moji starši ali neznanci, ki mi bojo govorili kaj jaz lahko in kaj ne??? Nihče sama vem, da zmorem zato me ne bo pred uresničitvijo mojih sanj nič ustavilo! 

Seveda se bo našel kdo, ki bo rekel: Kaj boš pa potem, ko boš uresničila svoje sanje?? 

Moj odgovor je: Na voljo imam več, kot ene sanje in denar od bloga bom uporabila za novo znanje in tako bom imela več znanja in bom lahko vložila v svojo izobrazbo in tako bom imela več denarja. 

Mnogi se mi smejijo, ko jim rečem, da bom čez 5 let upokojena. Naj se smejijo, ker če se ne bi bi moj cilj bil prenizek. Vem, da tisti, ki se temu, da bom upokojena pri 30 letih danes smejijo se bojo čez 5 let jokali, ker bojo brez denarja! Jaz pa ga bom imela preveč in vedno ga bom pametno vložila in ne trošila na bedarijah!! 

Seveda bom poročala tudi o prebrani knjigi o Bogatem in revnem očetu. Saj se mi zdi res zelo zanimiva knjiga in lahko delim kaj sem se ob njej sama naučila. 

Bistvo te objave pa je, da zaupaj v svoje sanje in, če je uspelo 1x ni hudir, da ne bi še večkrat! Uspeh je v vztrajanju in potrpežljivosti. Vsi bi radi, da se nekaj spremeni čez noč. Na žalost to ne gre. Tako, kot ne gre glava skozi zid. Eni so res obtimisti in mislijo, da to gre. Dokazno je, da ne gre! 

Se beremo spet čez 4 dni. Naroči se na novice za še več takih objav, saj take pridejo vsaj 1x na mesec verjemi nočeš jih zamuditi, saj bom razkrila kako priti do finančne svobode s pomočjo interneta in sebi ter dvomljicem dokazala, da se motijo! S tabo pa bom delila vse, kar sem poskusila in naredila.

Komentarji