Bučko pripoveduje

 Danes moj maček Bučko praznuje 4 leta. Zato bo današnja objava njegova zgodba o njegovem najboljšem prijatelju, ki ga je izgubil 17.1.2024. 

Če me že nekaj časa spremljaš zagotovo veš, da imam doma 3 mačke (no vsaj imela sem jih do predkratkim). Ko sem izgubila enega od svojih mačk in sicer govorim o Raviju. Mojemu siamčku, kot sem ga res rada klicala. 

A ker ima danes moj maček Bučko rojstni dan sem se odločila, da bo kar on povedal kako je doživljal njegovo smrt, čeprav ga tisto noč, ko je Ravi poginil sploh ni bilo v doma oz v hiši. 

Živjo, 

Jaz sem Bučko danes sem star 4 leta, joj koliko časa je že preteklo odkar sem se skotil v omari od Eve. Bilo je res super od takrat sem izgubil že 2 sestri, ki sta se rodili 10.2.2020, ja vem smešno dan pred mano. Dobesedno sta bili za 1 dan starejši oz kakih 10 ali 15 min. Sam sem prišel na svet po ponoči, ko je Eva že spala in do jutra sploh ni vedela, da sem prišel na svet. 

1 sestrica je bila res šipka in je nekaj dni po rojstvu poginila. 2 sestrica pa je bila z mano še, kar nekaj časa preden je nekega poletnega dne pojdla polža in, ker je bil ta polž zastrupljen je kmalu poginila. Tako mi je žal Eva naju je klicala fant in punca, ker sem jaz bil fant ona pa punca. Res ne mara določiti imen dokler ne spozna naših karakterjev to res cenim!! 

Imel oz imam pa še bratca, ki ga je Eva resnično rada klicala Butelj. Poleti istega leta, kot je najina sestra pojedla polža je Eva Butlja oddala drugih ljudem zato sem na začetku rekel, da ga imam oz nimam, ker ga ne vidim več. Slišal pa sem, da je moja mami imela še eno hči, ki pa jo je Eva tudi oddala in še vedno živa. 

Skratka danes naj bi govoril o mojem posvojenem bratcu Raviju. Kot sem slišal ti je Ravi že povedal, da sem ga jaz pripeljal k hiši. Res se mu je zelo slabo godilo in res sem vesel, da sem ga našel in ga lahko rešil iz krempljev teh debilov, ki  so ga tako mučili. Pri Evi je res, da imel veliko pravil in marsi česa ni smel početi a ga vsaj ni bilo tako strah. Nasprotno on je postal to, kar je bil je Ravi. Pravi Ravi ni se rabil skrivati in se bati, kdaj ga bo Eva udarila, ker ga ni!! (razen, če si je res zaslužil). Ravi mi je povedal, da mi bo večno hvaležen, da sem ga pripeljal k Evi. In resnično ni mogel biti bolj srečen. Eva ga je res imela zelo rada in žal mi je, da nisem vedel, da je umrl drugače bi prišel na pogreb. Mi je pa Pika povedala, da je ona bila prisotna. In slovestnost ni bila kaj prida pa vseeno šteje, saj je zakopan na domačem vrtu kamor sodi! 

Ko sem le prišel domov sem ga hotel, kot mi je v navadi pozdraviti a ga ni bilo takrat sem se zavedal kaj je počela Eva ponoči. Vem prej sem rekel, da me ni bilo v hiši, ko je poginil no zmotil sem se. Bil sem na peči in se grel ter brigal zase. Okoli 2h ponoči je prišla Eva in v rokah je imela Ravija no njegovo truplo. Hotela je, da ga povoham in sem ga. Ampak nisem dojel, da to pomeni, da je poginil in, da njegove duše ni več v njem. 

To sem dojel kasneje, ko sva ostala sama z Piko. Srečen sem, da imam vsaj njo. Aja Eva je sedaj odsotna saj je šla k mami na drug konec slovenije in je za moj rojstni dan ne bo doma. Ampak s sab je vzela tudi mojo posvojeno sestro Piko zato bom za svoj rojstni dan, kar sam. Ja pogrešam ju!! Saj ju kmalu spet vidim. 

Ravija se bom vedno spominjal saj je bil mlajši od mene. Resnično me je imel rad in jaz njega. Eva pa ga je oboževala no saj  mene je tudi a ne tako zelo. Tudi jaz imam rad Evo, ker je res super lastnica in meni edinemu v hiši resnično zaupa. Nekoč je rekla, da bi bil njen fant, če bi bil človek. Tudi jaz bi bil res počaščen, če bi ona bila moja punca hehe. Ravija bom res zelo pogrešal, ampak sem prepričan, da bo Eva povedala še njegovo zgodbo o smrti in zgodbo o smrti z njenega vidika. Tako, da bo Ravija za vedno ohranila še kako živega. 

To je od mene Bučkota za danes vse. Ja vem star sem 4 leta to je v človeških letih res veliko. Kak že pravijo..... pa še na mnoga leta?? Se pogovarjamo še kdaj. Eva pa z novo objavo pride nazaj čez 4 dni. naroči se na novice drugače boš vse zamudil/a!!! Ne bo ti žal!!! No daj vem, da nisi!!! Papa od mene. 

Komentarji