Prvi pogreb letos

 Danes bom povedala kaj se mi je dogajalo zadnje dni.


Zgodile so se mi res lepe in zanimive stvari, ki bi se jih resnično rada spominjala za vedno.

Naj začnem z bolj prijetno temo. V sredo 3.1.2024 bi moja stara mama (očetova mama), če bi bila še živa praznovala 93 let. Rojena je bila namreč 3.1.1931.
V ta namen in zaradi njenega rojstnega dne sva z očijem obiskala njen grob umrla je 18.2.2023.
Tam pa se je zgodilo nekaj nepričakovanega.

Sama nimam velike potrebe po tem, da bi se pogovarjala z umrlimi ali molila pred grobom, ampak tisti dan sem začutila nenavadno potrebo po tem, da se z njo pogovorim (v mislih seveda). To sem tudi storila in med tem, ko sem govorila sem čutila njeno prisotnost in občutek, da naj nadaljujem. Zato sem se z njo pogovarjala vse do prihoda mojega očija, ki je med tem odšel molit pred grob njegovega strica, ki pa je umrl 17.1.2023.

Na nebu je tisti čas, ko sem bila na pokopališču čez celo nebo videla mavrica. Če veš kaj to pomeni mi prosim povej v komentarju. Hvala

Ko sem se pogovarjala z njo sem čutila tudi, da me sliši in ve o čem govorim kot, da je vse to, kar sem povedala resnično. Občutki so bili neverjetni nikoli prej jih nisem čutila. In jih res ne znam opisat (v bistvu se mi včasih zdi, da si vse to izmišljujem a si ne).

Naslednji dan torej 4.1.2024 pa sem šla na pogreb očetovega strica, ki je bil pilot in je pomagal v 2 svetovni vojni. Bil je legenda in naredil veliko za Slovenijo in bivšo Jugoslavijo.

Tam sem izvedela nekaj o svoji stari mami (očetovi mami). Tudi ona je meditirala in imela blodnje okoli dušnega sveta in tega, kar resnično obstaja.

Noro resnično sem mislila, da tega nisem podedovala sedaj pa sem izvedela, da je mogoče, da sem. To odkritje je res zanimivo. Zato sem to hotela deliti s tabo.

Danes je bila sicer planirana objava o karmi, a nič zato bo pa v naslednji objavi čez 4 dni. To je bilo veliko bolj pomembno, da sem sedaj zapisala preden pozabim. In zdaj, ko je napisano ne bom nikoli pozabila!!

Se bereva spet čez 4 dni. Naroči se na novice, da ne zamudiš nobene objave več. In pusti kak lep komentar hvala.

Komentarji