Gore ali obala- Čas zame

 Danes pa boš malo bolje spoznal/a mene, kot vsak mesec. 


Povedala ti bom odgovor na to vprašanje: Bi raje živel v gorah ali ob obali?


Sama obožujem morje a obožujem tudi gore. Bojim se višine in bojim se, da se v vodi utopim medtem, ko se potapljam. Obožujem poletje, a imam rada tudi zimo. Obožujem razglede, a imam rada tudi plažo in vode. 



Torej kje bi bila raje?? 





Obožujem vodo, ker sem po horoskopu riba. Zato ne morem živeti v gorah saj bi pogrešala vodo. Razgled pa lahko dobim tudi z gledanjem v globoko vodo ali pa v daljavo morja na drugo kopno, ki se vidi v daljavi. 


Zagotovo na plaži saj je bolj sproščujoča in nežna pa tudi poletje je res super. Komaj čakam, da bo poletje, ko se bom lahko kopala in čofotala in podobne reči. Meni tako ali tako ni skoraj nikoli dolgčas, saj imam vedno kaj za početi. 


Na morju nisem bila že nekaj let. Če sem iskrena komaj čakam, da bom šla, ker sem lani spoznala, da ko se dotakneš morja imaš dobesedno stik s celim svetom. Tega se nazadnje, ko sem bila na morju nisem zavedala. Naslednjič, ko bom tam pa se bom tega zavedala in bo povsem drugačna izkušnja. 


Tako pa veš nekaj novega o meni čez 4 dni pa nova objava. Ne pozabi se naročiti na novice saj boš le tako vedno na tekočem. 


Komentarji