Zakaj imam rada bloganje? Blogmas#15

Danes ti povem zakaj mi bloganje toliko pomeni. Imam 10 razlogov: 

  1. Kreativnost: Obožujem biti kreativna in to je super priložnost, da se izkažem. 

  2. Odgovornost: To je nekaj, kar drugi nimajo oz. jih povzroča težave, tudi meni je. Ravno zato sem se lotila pisanja bloga, da se bi tega naučila. Prav imaš hotela sem biti za nekaj odgovorna. 

  3. Improvizacija: Obožujem improvizacijo že iz časa, ko sem nastopala v gledališču (ki ga še vedno ljubim!). Kasneje sem dojela, da najbolje delujem, ko improviziram in takrat dobesedno mislim resno vse, kar rečem in še iskrena sem. To mi resnično pride prav v vsakdanjem življenju. 

  4. Učenje: Ves čas se učimo. Sama se s pomočjo bloga učim pravilne slovnice in pridobivanja ogledov in folowerjev, trženja, programiranja. Pa še bi lahko naštevala. Skratka učenja je res veliko. 

  5. Uporabnost: Moj blog je uporaben celo meni. Vem sliši se bedno, ampak pomisli tebi pride prav, da na njem izveš kaj, kar sam/a nikoli ne bi pomislil/a ali šel/a pogledati na internet. To naredim jaz in ti povem kaj, kar je zanimivo. 

  6. Novinarstvo: To me je od nekdaj zelo zanimalo in z blogom imam to šanso. Mami in dedi oba sta bila novinarja in sta pisala za časopis Delo, ki še vedno izhaja. Dedi je za neko mesto celo naredil zelo obsežen arhiv. Po smrti je temu mestu (bolj moja mami in babi) dal vse slike, ki jih je naredil v svojem življenju. 

  7. Fotografije: Rada slikam to žilico sem podedovala po mami in dediju. Ko pišem objave o mojih dnevih so vse slike moje. Tam se res vidi moj talent. 

  8. Zgodbe: Zelo rada pišem zgodbe sicer mi kdaj pa kdaj zmanjka zamisli pa kljub temu. Napisala sem zelo dobro zgodbo: Deklica s svinčnikom in radirko. Vem, da bom nekoč izdala tudi knjigo. 

  9. Hobiji: Sama imam veliko hobijev in to sem želela deliti s svetom (s tabo). To je tudi razlog, da sem začela pisati blog, ker imam tako veliko hobijev, da bi s tem še ti lahko dobil/a idejo za kak zanimiv hobi. Ki bi ga poskusil/a. 

  10. Sanje: Obožujem sanje in po novem imam tudi lucidne sanje (to so sanje v katerih se zaveš, da sanjaš in imaš posledično nadzor nad njimi: O njih kdaj drugič več). Sama pa sem imela sanje, da bom pisala blog, ker zakaj ne? In, ker nisem več v gledališču so to moje nove sanje. Z blogom pa hkrati poudarjam pomen sledenja svojim sanjam. Ker se resnično splača slediti sanjam, ki jih imaš in pri tem narediti vse, kar lahko. Ko boš enkrat živel/a svoje sanje boš vedel/a, da je bilo resnično vredno toliko tvegati in se boriti. Ta občutek sem sama že doživela, saj sem svojo igralsko kariero končala na vrhuncu!! Sedaj pa je čas za nove sanje! K sreči jih meni nikoli ne zmanjka. 


To so razlogi zakaj pišem blog meni so res všeč in tudi tebi.Danes je bila malo krajša objava, ker je bila prejšnja malo daljša, saj bo jutri nova. Se beremo spet jutri! 


Komentarji