Sem pridna ali poredna? Blogmas#6

Danes povem ali sem letos pristala na seznamu pridnih ali porednih. 


Letos sem vsekakor na seznamu pridnih, ker sem preživela res ogromne spremembe tako na sebi, kot tudi drugje. Če gledam na splošno sem letos celo močno napredovala in priznam za blog se res trudim samo pisanje blogmasa pa mi je v izziv. Je res veliko dela in sama morem delati tudi na sebi in zato sem malo bolj lena, ker se ne maram silit in delat nekaj, kar mi ne odgovarja. 


Je pa tudi res, da sem letos shujšala tisti, ki me vidijo vsak teden ali vsak dan tega ne bi nikoli opazili. Saj tudi sama ne bi, če mi nekega dne nekdo ne bi reku ja Eva si pa shujšala aaa? Ja očitno res le zakaj? 


Zaradi duhovnega prebujenja, ker mi kak dan hrana sploh ne paše. Potem pa bi rada vseeno jedla in grem gledat posnetke, ko drugi jejo hrano, da bi seveda dobila apetit, ampak to povzroči slabost in mi je tako še manj do hrane, kot prej. Potem pa kak dan ne jem in jem dan kasneje. Ne nisem na dieti samo ne paše mi. In hujšanje, kot hujšanje je zame bedarija. 

Hujšam, ker mi ne paše jest!!!

Skratka imam doma in s sabo veliko dela. Sama se veselim novega leta, ker vem, da moje življenje ne bo nikoli več tako, kot je bilo Marca ali Februarja letos. Morem poslovit od tega lajfa in se pripravit na novega. Seznam pridnih je torej moj letošnji seznam na katerem sem. 

 

Kaj ti misliš si na seznamu pridnih ali porednih? Napiši mi v komentarje!


Tako je današnje objave, konec jaz sem uživala.  Ker pa je to blogmas se beremo spet jutri! Zato se ne pozabi naročiti na novice, da boš vsak dan blogmasa imel/a objave v svojem gmail nabiralniku! 


Komentarji