Novoletne zaobljube Blogmas#21

Pregled zaobljub od lani in dodatki za letošnje zaobljube

Moje zaobljube: 

1. Zaslužiti denar preko spleta; Vem to je isto vsako leto, a za naslednje leto imam občutek, da mi bo res uspelo, ker sej veš manjka mi še čisto malo. (ja ni mi ravno uspelo ampak letos imam isti plan in res morem to narest drugače  ne vem kaj bom (bom se kaznovala!)). 

2. Se naučiti programirati;  Vsaj še dveh jezikih to sta; Javascript in python. (začela sem se učiti Lua jezik). 

3. Živeti svoje sanje: To mi je res pomembno, kot že veš in tudi za to bom naredila vse, kar bo potrebno. (To ves čas počnem)

To so moji glavni cilji za prihodnje leto. Tu pa bom dodala dodatne 3 cilje namenjene mojemu blogu: 

1. Dobiti več sledilcev; Kmalu pride nova posodobitev, ki bo omogočala, da se boš lahko hitro prijavil/a  na novice in postal/a moja sledilec/ka. (Uspelo mi je samo ta mesec je iz nekega razloga res slab, ni pa to samo za moj blog opažam, da imajo tudi drugi težave

2. Objave: Prihajale bodo redno na 4 dni. Potrudila se bom, da bo večina objav imela tudi slike. (To sem naredila in bo držalo tudi za naprej). 

3. Z njim zaslužiti: Seveda vse se vrti okoli zaslužka. Od nečesa morem tudi jaz živeti. Moram nekaj imeti od tega. (Tudi to sem uresničila in bo tako tudi naprej ciljam na več)

Tako predelala sem cilje za nazaj in novih v bistvu ne bo, ker so že ti čisto zadosti. Če pa se med letom pojavi kak nov pa seveda povem naslednje leto. Je pa to ves čas isto, ker si res želim te  zaobljube izpolnit. 

To je za danes vse se beremo spet jutri! 


Komentarji