Imej več! Blogmas#9 - Motivacija

Danes ti dam malo motivacije, ki jo rabimo vsi tudi jaz pogosto. 

Našla sem ti dva stavka: Tale je modrost: Vzemi si čas za stvari, ki te osrečujejo

Tale pa je samo res pametna reč, ki sem jo prebrala ob gledaju serije in mi je seveda dala misliti: Ne dovoli si, da imaš rad samo eno stvar. Če imaš rad samo eno stvar in to izgubiš, nimaš ničesar več. (Bunny- samo umori v stavbi). 

Nekateri mi očitajo, da naj se osredotočim na eno stvar 100%, ampak sama sem prepričana, da bi se morala posvetiti več, kot 1 stvari. Še vedno, če mi nekaj ne uspe imam še kaj na voljo in ne rabim začeti iz nule. To resnično sovražim! 

Sama imam 3 bloge, kot veš in kmetijo pa delam eno oz več iger in se ob projektih učim programiranja in programskega jezika ter delovanja računalnika. No saj imam pomoč (več, kot 1). Tako, da ni šanse, da nekoč ne končam 1 lastne igre, ki bi jo v celoti naredila sama. Mogoče ne veš, ampak z bivšim fantom sva že lani izdala prvi app skupen. Ja nekaj pa je. Z njim bom naredila še kak projekt seveda. Začneva z novim letom oz. takoj, ko končam z pisanjem blogmasa! 

Resnično ne maram očitkov, da bi nekaj mogla delat 100%, saj imam blog!! No imam 3 bloge!! Pa se ti spomniš, da kdaj ni bilo objave na 4 dni? V celem letu??

Jaz se, da je 2x ni bilo pravočasno je pa vedno bila isti dan! Tisto, kar ni bilo ob 8h vem za 2 objavi iz letošnjega leta, ali morda eno iz prejšnjega leta. No bila sta izleta, ki sem ju imela dan pred objavo objave! In sem na dan objave šele po zapiskih prejšnjega dne, ko sem seveda tudi slikala. Pripravila vse za objavo in jo potem tudi objavila še isti dan! Drugačnih ne objav pa ni bilo. 

Tu je dokaz, da sem se bloga lotila resno in ga ne glede na to kako se mi ne da vseeno naredim. Ker je to moja odgovornost, ki sem jo hotela in jo moram izpeljati in ne pozabiti! 

Nimam pa rada, da delam samo eno stvar, ker imam rada več, kot eno. Če pogledamo koliko se čemu posvečam: 20% blog, 40%- duhovno prebujanje, 30% kmetija in 10% iskanje ideje za igro z bivšim in programiranje. 

Če pa pogledamo koliko se posvetim vsaki stvari, ko se je lotim je to za vse 100% !

Zato tudi ti ne delaj samo ene reči na enkrat! Nima smisla raje imej rad več, kot eno stvar, da ne boš potem imel/a nič! Jaz bi rada nekaj imela, če propade nekaj bom imela še nekaj, k sreči me dosti reči zanima in vse bom naredila v tem lajfu! Kaj kdo ve saj imam še dosti časa! In se ne sekiram itak pa odkrivam pravi pomen življenja zato bom to po mojem kmalu odkrila. Sej bo trajalo leta ampak nekega dne mi bo uspelo! Počasi se daleč pride ane?? Zato delaj, kar te veseli! Uči se pa tudi, če se samo 30 min na dan je to veliko bolje, kot nič! 

Jutri je nov dan in je zavit v skrivnost zato izkoristi danes, ker je darilo! Včeraj pa je preteklost! (Kung fu panda). Prihodnost je itak skrivnostna tako, da začni že danes slediti sanjam samo to je pomembno! In samo za sanje se je res vredno boriti! 

Tako je današnje objave, konec jaz sem uživala.  Ker pa je to blogmas se beremo spet jutri! Zato se ne pozabi naročiti na novice, da boš vsak dan blogmasa imel/a objave v svojem gmail nabiralniku! 


Komentarji