Božični čas Blogmas#4

Si že razmišljal/a o božiču?

Prepričana sem, da si. Tudi jaz vsako leto. In to samo zato, ker imam decembra blogmas, ki pa ga morem začeti planirati takoj, ko splaniram do konca vse ostale mesece. Ker se bliža konec leta sem se odločila, da malo opišem letošnje leto preden ga bo resnično konec. 

 Letos se mi je res veliko dogajalo na vseh področjih na enkrat. 

Letos 27.1.2023 sem se razšla s fantom za katerega sem vedela, da se bo tako končalo, saj je bilo prelepo, da bi bilo res. Sam je celo priznal, da me ne more pozabit. Ja no mene se res težko pozabi! 

To leto se je začel postopek mojega duhovnega prebujenja natančneje je to bilo 21.4. 2023, ko sem si zaradi mame hotela vzeti življenje, če sem iskrena res sem bila pri železniških tirih, če bi takrat prišel vlak me ne bi zbil! Šlo je bolj za grožnjo moji mami, ker mi ne pusti, da pridem k njej, kar me res spravlja v obup. Ta dan pa je za vedno spremenil moje življenje. (več o tem v letu 2024). 

To leto me oči končno razume pri mojih rečeh in me ne sili več v službo, ker tudi sam opaža, da to nima smisla, saj samo odpuščajo. Z odhodom v službo pa bi res bil oči sam za vse sedaj vsaj ni. Zato se je malo spametoval. Res imam srečo. 

Letošnje leto je zame res bilo prelomno leto. Nisem si mislila, da se bo moja napoved iz lanskega leta uresničila (očitno sem res jasnovidna), a se je in je bilo prelomno leto. Od Aprila letos je vse drugače moj lajf se je resnično obrnil na glavo in samo še stopnjevalo se bo. 

Resnično me zanima kaj bo prineslo novo leto in kaj leta po tem letu in kako bo moje življenje drugačno, kot sem ga do sedaj poznala. Resnično čutim, da nikoli več ne bo, kot je do sedaj bilo. Vse se spreminja tudi jaz. 

Pregovor pravi, če bi rad kaj spremenil začni na sebi in tudi, ne moreš spreminjati druge, lahko spremeniš samo sebe! Vse največje spremembe se začnejo v nas

Ni to opis celotnega leta, ker se ga ne spomnim, so pa to zame najpomembnejši dogodki tega leta. 

Torej božični čas je super čas. Sama ga obožujem in komaj čakam, kaj mi bo prineslo novo leto. 

Tako je današnje objave, konec jaz sem uživala.  Ker pa je to blogmas se beremo spet jutri! Zato se ne pozabi naročiti na novice, da boš vsak dan blogmasa imel/a objave v svojem gmail nabiralniku!

Komentarji