Božič in jaz Blogmas#8 - Čas zame

Danes ti povem malo o božiču in meni. Sama obožujem božič, ampak je (odkar nisem več otrok) zame tak, kot vsi drugi dnevi. Beden in res beden, dan. Skratka nič posebnega. Kljub temu Božiča ne sovražim, saj imam resnično rada božične filme, adventni koledar, darila, dobre može in seveda božično jelko in lučke (vsako leto se jih veselim). 


Je pa Božič zame tudi grozen dan, ko se ne zgodi nič posebnega, ko sem bila otrok je to bil zame najsrečnejši dan, a starejša, kot sem postajala manj mi je bilo do njega oz. ne do njega manj mi je bil pri srcu. Kljub vsemu se mi to zdi čaroben dan. V času božiča se mi vse zdi tako čarobno kot, da čudeži obstajajo. Počutim se, kot da sem v filmu ali božični seriji o čemer sem pisala lansko leto (dodaj link od objave!), res imam rada ta hlad in neko notranjo toplino, ki je resnično ne znam opisati. 


Božič, če bi lahko igrala v katerem, koli žanru filma ali serije bi res rada igrala v božičnem filmu. Ali pa bi, kar živela v tem filmu. A veš, da je moje življenje božični film. Ja vem sliši se preveč fantazisko in ne izvedljivo, ampak to bi bilo super. No saj imam rada tudi poletje seveda pa vseeno, če bi se morala odločati med zimo ali poletjem bi raje zimo, ker je božič res super.


Pri meni doma se res, da nič ne dogaja in je to običajen dan. Se pa dogaja povsod drugo. Zakaj bi ta dan potem bila doma? Rada imam, da me zebe in se morem pogret. Obožujem snežinke in zimsko pokrajino. Nekje sem prebrala, da so snežinke zimski metulji in strinjam se! 



Skratka obožujem in ne obožujem božiča. Zaključek je, da ga imam neizmerno rada. V njem je toliko lepega in se ne primerja z mojo bedo na ta dan, ki jo imam doma! 


Tako je današnje objave, konec jaz sem uživala.  Ker pa je to blogmas se beremo spet jutri! Zato se ne pozabi naročiti na novice, da boš vsak dan blogmasa imel/a objave v svojem gmail nabiralniku! 


Komentarji