Sem rada sama? - Čas zame

Danes ti bom odgovorila na vprašanje. Imam rada samoto? 

Seveda jo imam rada, saj sem v postopku razsvetljenja/duhovnega prebujenja in resnično rabim čas zase in meditacijo. Rada sem v naravi, ker tudi meditiram, če greva z očijem kaj na njivo. 

Čas, ko sem sama mi, da veliko novih spoznanj pa tudi rada sem sama, ker se moram spoznati in zaposliti. Obožujem domišljijo, ker v njej res lahko počnem, kar me je volja. V to seveda spadajo tudi fantazije in misel na realizirane sanje oz na življenje, ki bi ga nekoč želela imeti. 

Nekateri ljudje se bojijo biti sami, saj mislijo, da jih nihče ne mara ali pa drugim niso tako zanimivi, da bi hoteli preživeti čas z njimi. Poznam to situacijo, saj sem jo sama živela 4,5 let. Počutila sem se resnično samo. Saj sem v šoli tudi dejansko večinoma bila sama. Ko smo se morali dati v pare sem jaz bila zadnja, s katero so drugi hoteli biti v paru. K sreči pa sem v 8 razredu dobila novo sošolko, s katero sva še vedno v stiku. Z eno od sošolk pa sem delala tudi predstavo. Ostalih sošolk že leta nisem videla. 

Biti sam ni nič strašnega, čez to mora vsak sam, kot je rekel Buda: Lahko ti povem kako se razsvetliš, pot pa moreš prehoditi sam. 

Zato sem ti jaz sedaj povedala kako si lahko sam/a in, da to ni nič strašnega. Naslednjič, ko boš sam/a se spomni, da imaš v glavi človeka s katerim lahko govoriš kadar koli te prime. ne pozabi samo tega, da je ta človek neviden in, da te lahko imajo drugi ljudje za noro ali norega! Meni to ni nič norega sama se ves čas menim s sabo. Taki ljudje smo zelo inteligentni! Zato komu mar, če te gledajo postrani vseeno je naj se še oni menijo sami s sabo pa bo vse uredu.


 Jaz v pogovoru s sabo pogosto premlevam določene situacije in skušam dojeti, kaj je namen takih situacij ali zakaj se mi dogajajo, kaj se moram iz tega naučim? In zakaj se vrtim v krogu? Kaj delam narobe? 

Tako jaz preživim kvaliteten čas s sabo kako ga pa ti preživiš? Povej mi v komentar. 

Tako je konec današnje objave, če te kaj zanima sem na voljo na družbenih omrežjih ali med komentarji. ne pozabi se naročiti na novice, saj boš tako vedno na tekočem! Se beremo spet, čez nekaj dni. 


Komentarji