Pot do uspeha - Motivacija

 Prejšnji mesec sem brala to misel in zdela se mi je neverjetna in čudovita: "Veš, da si na poti do uspeha, če bi opravljal svoje delo in zanj ne bil plačan." – Oprah Winfrey.

Pot uspeha je vedno trnova in zanj ne rabiš in ne želiš plačila. To počnem sama. Vem, da je bedno, da po 4 letih še vedno nimam rednega prihodka in še to, kar imam ni dovolj za kritje vseh stroškov, ki jih imam na mesec. A kljub vsemu vztrajam, ker vem, da bom nekoč uspela in, d ami res malo malo manjka do cilja. Vem, da sem to rekla že lani v prvem dnevu blogmasa v zgodbi potrpljenje, ki sem jo našla v Bim bam. 

Finance so dan danes resen problem, ampak ljudje, ki bi radi počeli nekaj, kar nam ne bi bilo plačano je malo vseeno za to. Sama se kljub temu zavedam, da so finance res pomembne zato upam, da mi bo katerikoli od hobijev, ki jih trenutno imam kmalu prinesel nekaj financ. In bom končno lahko počela, kar hočem, 

Rada počnem, kar hočem in pri meni je ponavadi tako, da mi okoliščine pustijo, da počnem, kar hočem. Kljub temu pa morem poskrbeti tudi zase in svoje duhovno prebujenje in, če sem iskrena kdaj nimam motivacije, ker ta še malo pa bo traja že eno leto in to me resnično zelo mori in si ne morem kaj, da ne bi rekla joj Eva kako si ti nesposobna! Saj globoko v sebi vsi vemo, da to ni res ker, če bi bilo potem ta blog ne bi obstajal. Ampak obstaja!

Naslednja objava bo 1.12., če moj blog spremljaš že leta veš kaj to pomeni letos planiram res zanimive objave zato ne zamudi blogmasa, ki zelo zelo kmalu prišel in bo trajal vse tja do 25.12. Sama imam z njim veliko dela ampak sem našla dovolj časa zanj in je že v veliki večini napisan. Se beremo torej 1.12.


Komentarji