Vreme, ki ga obožujem - Čas zame

Danes ti bom povedala nekaj novega o sebi in sicer v kakšnem vremenu najbolj uživam. 

Rada imam sonce, ampak tudi dež sploh poleti, ker potem imam sama s sabo lahko ples v dežju. Sonce pa je itak tako, kot sem sama, tudi samo lahko sije! Pa še zelo je veselo in toplo mogoče tudi preveč toplo. Ko pa je poleti dež se zemlja spet malo ohladi in je prijetno toplo a vseeno mokro. Ne vem zakaj mi je to tako všeč, ampak mi je paše mi hlad od dežja in saj veš: Za dežjem vedno posije sonce! 

Sonce mi da nepojasnjeno srečo in veselje, ker je toplo in me obdaja z veseljem in toplino, tudi pozimi sem ga zelo vesela. 

Zima je zame čaroben čas v letu. Vsako leto se ga veselim, ker je sneg in je mraz in bi bilo super, če ne bi bila sama, ker se bi tako lahko stisnila k komu. Me pa zima kljub temu navdaja s srečo in veseljem. Že v svojem zaključnem praktičnem izpitu za slaščičarko sem napisala, da obožujem zimo, ker ko gledam zasneženo pokrajno se mi zdi, da ni iz tega planeta in je res zelo čarobno. Ko si v toplem avtu in v bundi zunaj pa je mrzel sneg in ti ga lahko skozi okna avta samo opazuješ in se čudiš kako je lepo in kako je lepa narava, ko je zasnežena. Mene osebno to odpelje daleč stran ne na drug planet v drugo dimenzijo mene ni več na tem planetu sploh. 

Torej katero vreme imam rada??  Sneženje imam zelo rada, ker potem namesto, da izvajam ples v dežju izvedem ples v snežinkah. 

Si vedel/a, da niti ena snežinka ni enaka drugi? 

Snežinke so res super in obožujem, ko sneži in, ko sneg pobeli vasi in mesta in ta zasnežena pokrajina čarobno. 

Dež poleti krasno neverjetno se shladi, ampak še vedno je toplo in malo ohladitve nikomur ne škodi! 

Tako je konec današnje objave, če te kaj zanima sem na voljo na družbenih omrežjih ali med komentarji. ne pozabi se naročiti na novice, saj boš tako vedno na tekočem! Se beremo spet, čez nekaj dni.


Komentarji