Umetnost pisanja

 Danes ti povem, da pisanje bloga ni lahka stvar. Je umetnost! Umetnost je navadno opredeljena kot skupek vseh dejavnosti človeka, ki niso neposredno povezane s preživetjem in razmnoževanjem in jih ne opredelimo kot znanost. Preko umetniških del človek po navadi izraža svoja čustva in svoje dojemanje okolice, odnos do sveta.

Človek, ki se ukvarja z umetnostjo, je umetnik.

Tako pravi google in strinjam se. 

Ljudje, ki pišemo blog smo umetniki! 

Umetnost pa res ni lahka. Moraš vedeti kaj počneš kaj je všeč tebi, kaj bi lahko bilo všeč občinstvu, na katero starost publike ciljaš, kakšni so njihovi interesi, kakšni so tvoji interesi, kaj bi rad/a z objavo dosegl/a. Skratka vprašanj in ključnih reči je neskončno. Vedeti moreš marsikaj pa še vedno nikoli ne veš vsega. 


Učasih se mi celo zgodi, da ima kakšna objava sorazmerno malo ogleda, ampak me to ne skrbi, ker ti, ki to bereš imaš svoj stil in ti vsaka tema ne leži, kar ni narobe je celo dobrodošlo. Zato bi bila vesela, če mi poveš kaj pa te zanima v komentarju hvala. 


Sama sem oseba, ki jo zanima veliko reči in lahko govori o vsaki temi tega sveta. Je pa res, da skrbno izbiram vsebino ravno zato je moj blog tako popularen in ga imajo ljudje resnično radi, kar se opaža v ogledih in nikoli nisem obžalovala, da ima kak mesec malo naj ogleda nič zato, pridejo tudi taki dnevi. 


Vem, da je kakšna blog objava dolgočasna in brezvezna res se trudim, da ti je všeč in obožujem pozitivne komentarje in ideje za nove objave to je vedno dobrodošlo zato, kar brez strahu! 


Včasih me je strah, da je kakšna objava predolga ali prekratka, ampak me to hitro mine, saj me tolaži dejstvo, da imam veliko objav že na blogu, ki pa jih še nisi nikoli opazil/a, zato kar pogumno klikni na neko oznako in dobiš več objav iz iste kategorije. Tako boš imel/a dostop do veliko več objav za katere do sedaj nisi niti vedel/a, da obstajajo.  Verjemi objav nikoli ne bo zmanjkalo, če pa se zgodi bo pa kmalu prišla kaka nova ali pa pojdi na spretno stran moje revije/bloga totalnazmesnjava . Tu imaš veliko drugih objav, ki jih napišem jaz ali pa kolegica, ker tega bloga ne pišem sama (na mojo srečo). 


Tako je konec današnje objave, če te kaj zanima sem na voljo na družbenih omrežjih ali med komentarji. ne pozabi se naročiti na novice, saj boš tako vedno na tekočem! Se beremo spet, čez nekaj dni. 


Komentarji