Samota 4.Del. - Čas za vas

Danes nov del samote jej. Komaj sem ga čakala in sedaj je tu vživaj v branju.

 4.POGLAVJE

Ob četrtkih imamo kar dolg pouk. In komaj čakam, da končam s poukom, ker četrtkov res ne maram. Danes grem peš domov, ker mama bo delala cel dan.

V šoli nimam nobenega prijatelja, z nobenim se nisem ujela, ko sem se vpisala na srednjo šolo. In ko ljudi bolj spoznaš sem videla, da ni noben moj tip človeka, da bi mu lahko zaupam in da bi lahko postal moj prijatelj. Danes, ko pridem bom jaz skuhala pozno kosilo za mene in za mamo. Ko bom prišla domov bom tudi poklicala mamo, da jo vprašam, kdaj pride domov. Danes je že šla zgodaj od doma tako, da ne vem, kdaj pride domov. Zjutraj mi je pustila listek, na njemu je pisalo, da mi je pustila kavo in v pečici imam rogljiček. Vzela sem si kavo in iz pečice pa rogljiček.

Popila kavo in pojedla sem rogljiček. Šla sem se še preobleči in torbo pripraviti za danes. V torbo sem si dala obleke za prakso in čevlje.

Pouk se mi je začel komaj ob osmih in konec pouka pa imam ob treh. Komaj čakam, da končam s poukom, čeprav vem, da pouk se še ni začel, ampak vseeno komaj čakam, da končam. Danes imamo prakso in danes bomo okrog šole urejali okolico. V razredu nas je deset, pet punc in pet fantov. Še dobro, da imamo danes eno fajn profesorico za prakso. Nanjo sem se zelo navezala in se tudi v redu razumemo. Tudi jaz njej sem všeč in fajn.

Saj z mamo se razumemo in smo tudi prijateljice, ampak je malo drugače, če se razumeš z nekom, ki je približno tvojih let. S profesorico smo samo pet let razlike, a se zelo dobro razumemo. Upam. da se bomo tudi potem, ko končam s šolo dobro razumele.

Ob sedmih in pol sem štartala od doma, dobrih dvajset minut rabim do šole. Šolo imam kar blizu, tako, da hodim peš do nje. Razen kadar je slabo vreme me pelje mami do šole.

Objava je v sklopu čas za vas, če bi tudi ti rad/a napisal/a objavo zame me najdeš na družbenih omrežjih!

Tako je konec današnje objave, če te kaj zanima sem na voljo na družbenih omrežjih ali med komentarji. ne pozabi se naročiti na novice, saj boš tako vedno na tekočem! Se beremo spet, čez nekaj dni. 

Komentarji