Univerzum 1. Del- Razsvetlenje

Danes sem zate našla nekaj o univerzumu. Meni je zelo zanimivo in ne dvomim, da tebi ne bi bilo. Tudi sama verjamem, da smo povezani z vesoljem. Nihče si ga sicer ne more zamislit kako velik je in kako točno izgleda, pa kljub temu si lahko to predstavlja vsak na svoj način. Danes torej 5 načinov kako univerzum komunicira z nami. Kmalu pa pridejo še ostali deli, saj je o njem dosti za povedati. 

Še vedno mislite, da ste v Vesolju sami? Verjamete v naključja? Jaz verjamem, da smo povezani s celotnim Vesoljem in, da nam pošilja sporočila, ki  jih nekateri izmed nas to vzamejo kot naključje ali brezpredmetno.

Naš univerzum nam na različne načine pošilja sporočila, opozorila…

Univerzum uporablja mnoge načine, da bi z nami komuniciral, mi moramo biti le pozorni, na te znake in vedeti kaj pomenijo.


Tukaj si lahko preberete 15 načinov, kako univerzum komunicira z nami:


1 Ponavljajoči se dogodki

Se vam je že zgodilo, da se vam nekateri dogodki kar naprej ponavljajo?

Na primer, kar naprej ste razočarani v ljubezni, ponavlja se vam neka bolezen, ista razočaranja …

Vesolje vam želi nekaj povedati! Zazrite se vase in spoznajte kje delate napake, kaj je tisto kar vas obremenjuje, kateri vzorci se ponavljajo.

Ko boste to spoznali, pričnite s spremembami. Odpravite svoje napake, razrešite težave, vzorce spremenite na pozitivne. Videli boste, da se dogodki ne bodo več ponavljali, ko boste spoznali njihov namen, lekcijo in pričeli s spremembami na sebi.


2 Ponavljajoče se sanje

Vaša podzavest je najbolje povezana z Vesoljem in preko nje dobivamo najmočnejša sporočila. Sanje predstavljajo našo podzavest, zato je pomembno, da smo nanje pozorni, saj tako dobivamo sporočila. So pa tudi drugi načini, kako nam naša podzavest pošilja sporočila.

Najmočnejši sta intuicija in sanje. Več o sanjah si lahko preberete na tem naslovu: Sanje – kaj so sanje? 


3 Števila

Pogosta videvanja istih števil, je močan znak, da vam Vesolje nekaj sporoča. Za vsako število, ki ga vidimo večkrat zapored, nam Vesolje želi nekaj sporočiti, zato je pomembno, da si ta števila zapomnimo in pobrskamo o njihovih pomenih, to lahko ugotovite na tej povezavi: Ali veste kaj pomenijo angelska števila?


4 Sinhronost

Se vam je že zgodilo, da ste na neko osebo pomislili in ta, vas je naslednje sekunde poklicala na telefon ali poslala sporočilo?

Enako velja, če ste na osebo mislili in ste jo kasneje nepričakovano srečali ali videli. Na takšen način vam Vesolje sporoča, da ste na pravi poti in, da so vaše misli, odločitve, pravilne.


5 Izgubiti/najti/razbiti stvar

Naša povezava s stvarmi, ki jih imamo v lasti je zares močna. Zato naj vas nikakor naj ne preseneti, ko in, če nam Vesolje pošlje sporočilo preko njih.

Če nekaj izgubimo, najdemo ali razbijemo, nam s tem Vesolje želi nekaj sporočiti, zazrite se vase in ugotovite – zakaj je do tega prišlo?

  • Če nekaj najdemo, se navezuje na naše spomine in vaš odgovor na vaše vprašanje tiči v spominih, ki jih skrivate sami pred seboj, zato je čas, da z njimi razčistite.
  • Če nekaj izgubimo, je čas, da se ustavimo in pomislimo, kaj nam v življenju primanjkuje, na katerem področju se počutimo izgubljene in potrebujemo pomoč? Ko bodo odgovori jasni, je čas, da si pričnete razčiščevati svojo pot in tudi prosite za pomoč, da bi se lažje našli v določenih situacijah.
  • Če pa nekaj razbijemo, pomeni, da je sedaj skrajni čas, da zapustimo preteklost in boleče spomine za sabo.

Tako je konec današnje objave, če te kaj zanima sem na voljo na družbenih omrežjih ali med komentarji. ne pozabi se naročiti na novice, saj boš tako vedno na tekočem! Se beremo spet, čez nekaj dni. 


Komentarji