Tudi majhni koraki štejejo! - Motivacija

Danes ti bom povedala zgodbo o tem kako sem pri 14 letih mojo vzgojiteljico v internatu nekaj naučila. Še prej pa ti povem čudovit Rek; kamen na kamen palača zrno na zrno pogača. 


Jaz imam očitno neverjetne sposobnosti učiti druge ljudi, saj s tem se ne mislim bahati, ampak je resnično. Vsak, ki me sreča me se dolgo potem ne pozabi.


Zgodba se začne, ko smo imeli v internatu delavnico in smo o vsakem od nas, ki smo bili na delavnici na list papirja napisati nekaj lepega o osebi, ki ji ta list pripada. 


Tako je naletelo, da je ta vzgojiteljica zame napisala, da sem jo naučila pomembne lekcije: Tudi mali koraki štejejo! 


To je resnično saj sama podpiram, da si ljudje velike cilje razdelimo na manjše in čudežno se zdi ta cilj veliko bolj dosegljiv. 


To, da pišem 2 bloga že veš. Veš tudi, da konec tega meseca izide moja revija, ki bo tudi blog ( https://totalnazmesnjava.si/ ) tu je že nekaj objavljeno ampak zares se začne šele konec meseca. 


Ta dva bloga pisem že 4 leta in 1 leto. Nikoli nisem obupala in vedno ter na vsakem koraku iščem nove možnosti kako bi ju/jih izboljšala. 


Že nekaj dni opazujem svoj angleški blog, ki je dobesedno uspešen saj ima vsak dan po 100+ ogleda skupaj do sedaj ima ze skoraj 15.000 ogledov do konca tega meseca jih bo imel predvidevam, da okoli 15.500. Zame je to uspešen blog. V 1 letu in 2 mesecih ima toliko ogleda. 


Pri slovenskem blogu je seveda zgodba drugačna pa ima kljub temu ze skoraj 46.000 ogledov odkar obstaja v teh 4 letih. 


Ne glede na vse še vedno vztrajam in odlično ki gre. Ne pravim, da mi je lahko. Kar mi ni. Mi je pa izziv, da naredim objave pravi čas, da iščem zate koristne vsebine, ki pomagajo tudi meni. In, da najdem stvari, ki bi te zanimale. Če imaš idejo ali kako svoje zanimanje je komentiranje dobrodošlo. Idej ni nikoli preveč samo premalo! 


Mislim, da sem ti s to objavo dala dosti motivacije, da tudi ti narediš nekaj iz sebe in ne pozabi: Tudi majhni koraki štejejo! 


To bo za to objavo vse jaz sem uživala v pisanju in ti si v branju torej sva/sve obe/oba zmagala/li. Jes! Se vidimo spet v naslednji objavi čez 4 dni. Lep dan še naprej.

Komentarji