Skrb

Danes bom povedala zgodbo, ki se mi je zgodila 2 dni nazaj in je nikoli ne bom pozabila. Saj sem se iz nje veliko naučila. Dan po dogodku iz zgodbe sem brala tole. K tej zgodbi se še vrnem najprej pa ti povem zgodbo, ki se je zgodila meni. 

Bilo je 8 dni po tem, ko sem se z znanko skregala no sama pravi, da ni zameri in, da je vse okej, kar je res, ampak do 8 dneva nisem bila 100% Skratka preden sva se ločili je rekla, da bi bilo dobro zame, da se nekaj časa ne vidiva oz., da bi bilo bolje, da se na 3 tedne. To mi ni bilo všeč a sem rekla okej, ker jo spoštujem in, ker je očitno hotela imeti malo mira pred mano. Zato sem se odločila, da ji uresničim željo oz njeno prošnjo. 

8 dan ni šlo vse po načrtu, kajti res je nisem hotela srečati, a usoda je očitno imela drugačne načrte. Popoldne okoli ure, ko ona običajno gre iz službe sem namreč šla s kolesom na vožnjo, kot imam to v navadi. In naredila 2 kroga oz. Sem, ko sem jo srečala šla v 2 krog. Skratka pri meni je nek odcep, ker je omejitev 60 km/h in po navadi tam zelo norijo. Sama sem preden sem zapeljala na cesto slišala avto, ki je prihajal, a sem ga iz nekega razloga ignorirala (ja vem zelo ne odgovorno ravnanje in res nevarna situacija in res je ne bom več nikoli ponovila obljubim!). Skratka grem vseeno čez cesto in me skoraj za 2m in nekaj sek zbije avto. V tem avtu pa ona. Ja šment lahko bi bil kdor koli drug!! Ja gotovo se je zelo prestrašila tudi jaz bi se. Nič se mi ni zgodilo sem živa in zdrava. Se pa res očitno kdaj igram z življenjem. Ups. 

2 dni nazaj sem se temu smejala, ker mi je res bilo smešno, saj si je to ona itak zaslužila (sama je rekla naj me 3 tedne ne bo na spregled). V glavnem grozno sem se počutila, ko sem dobila slabo vest. Kako sem lahko bila taka budala, da nisem počakala, da grejo avti mimo?? Sama sem pa tudi mlenja, da se vse zgodi z razlogom in, da je bilo namenjeno, da me skoraj zbije. K sreči me ni in se je vse srečno končalo. Nek namen, da se to naredila pa gotovo je. 

Tu pride na vrsti tisti link do zgoraj. Iz njega je vzet ta stavek: Pri zavedanju ne gre za to, da bi me skrbelo, ampak za razumevanje, da sem vedno na popolnoma pravem kraju, ne glede na to, kaj se zgodi. 

Res me spravi v boljšo voljo in potrdi mojo teorijo o tem, da se vse zgodi z razlogom. Nekako se je to moglo zgoditi. 

Dejstvo je, da ljudje delujemo tako, da šele, ko nekoga skoraj ali pa v celoti izgubimo spoznamo kaj smo imeli oz. česa nismo imeli pa bi lahko imeli. Ali pa celo kaj bi lahko imeli in si tega nismo vzeli. Zato, kar koli bo v prihodnosti bo dobro. Ne vem zakaj se je to zgodilo, bilo je stresno in ne bo se ponovilo upam. 

To bo za to objavo vse jaz sem uživala v pisanju in ti si v branju torej sva/sve obe/oba zmagala/li. Jes! Se vidimo spet v naslednji objavi čez 4 dni. Lep dan še naprej.

Komentarji