Moja revija - Čas zame

 Danes povem kaj se bo dogajalo za jesenjo. Vedno je težava začeti in vedno se zgodi isto. Nasvet od drugih kje začeti je vedno enak na začetku. Torej, če me že nekaj let spremljaš veš, da sem ne tako dolgo nazaj hotela imeti svojo revijo. Ideja je bila odlična, a sama ne morem narediti kaj dosti, zato sem res vesela, da sem iz strani moje dobre prijateljice dobila pobudo, da pa to končno naredim. Spletna stran bo v wordpress, ki ga sovražim, ampak mu bom dala novo priložnost. 


Koncept revije ostaja enak. Revija bo za najstnike oziroma natančneje od 15-30 let. Ker bojo na strani tudi vsebine za starejše in mlajše zato sem za ciljno skupino izbrala najstnike. So res zanimiva bitja, ki bi radi bili odrasli in bi jim pri tem rada pomagala. Vem kako je, ko moraš pri 18h letih ali prej ti poskrbet za svoje starše drugače imaš lahko resnično veliko sranje v prihodnosti. Skratka, objave na strani bova pisali 2 jaz in moja BFF. 


Ona ima drugačno ime in se bo predstavila sama: 

Hojla! Za vas imam danes zares super novičko. Z jesenjo na splet prihaja nekaj novega, svežega in totalno odbitega. Že nekaj let imam željo imeti svojo spletno stran, kjer bi objavljala vsebine za najstnike (imela bi svojo revijo). Z veseljem sporočam, da bom idejo uresničila in tako bo nastala prava zmešnjava. Hahaha. Spletna stran bo luč ugledala v začetku septembra, zanjo pa sva moči združili jaz (Mavrična Eva) in moja prijateljica Crazy unicorn. Spletna stran bo narejena v Wordpressu, ki nama še ne leži najbolje, ampak ga bova zbrcali v rit in se potrudili, da dobite najboljše vsebine. Vsebine so namenjene predvsem najstnikom in tistim mladim po duši. 😉 Dolgčas vam gotovo ne bo. Kaj boste našli na najini spletni strani? Tega pa zaenkrat še ne smem izdati. Pššt… top secret. Obeta se TOTALNA ZMEŠNJAVA. Prisrčno vabljeni! <3


Mene pa že poznate ime mi bo isto, kot mi je tukaj, da se ve, da gre za isto osebo. Skratka obeta se mi res pestro novo šolsko leto brez šole. Pa kljub temu se tega dela novega šolskega leta resnično veselim. Spletna stran naj bi bila aktivna šele Septembra ta objava je namenjena zgolj reklami in povabilu za obisk novo spletne strani, ker se bo veliko dogajalo. Mogoče pa tudi tam odpreva možnost pisanja objav in kotiček zate. Kdo bi vedel?? 


To bo za to objavo vse jaz sem uživala v pisanju in ti si v branju torej sva/sve obe/oba zmagala/li. Jes! Se vidimo spet v naslednji objavi čez 4 dni. Lep dan še naprej.

Komentarji