Vse je mogoče- Motivacija

 Danes je čas za malo motivacije. Vsak mesec pride ena objava na to temo, ker bi tebi in sebi rada dala malo motivacije in nov zagon.


Ker motivacijo rabim sama sem prepričana, da jo tudi ti. Zato je to stalna mesečna rublika na mojem blogu.

Da se vrnem na objavo. Prebrala sem misel: Prava sprememba, trajna sprememba, se zgodi postopoma!

Zame to pomeni, ko sem začela z blogom je to bila velika sprememba zame, še danes me blog veže na res lepe spomine, ki sem jih zapisala vanj. Na njem pa pišem tudi o svojih izkušnjah in dogodkih, ki so močno vplivali na moje življenje in ga tudi spremenili na bolje.

Spremembe se dogajajo postopoma in vedno je bilo tako. Vsi vemo, da se čez noč ne da zaslužiti denarja. Večina vas, ki to bere je na to pozabila, ker je svet kakršen je in mislite, da se da čez noč zaslužiti gore denarja, a temu ni tako!!

Sama se z blogom ukvarjam že 4 leta in verjameš ali ne do pred 2 letoma nisem imela pojma, da se z njim lahko zasluži. Rekla sem si bo to samo en hobi in nekaj, kar bom res imela rada in bom v tem uživala. Ko pa sem dojela, da se da zaslužiti sem o tem začela iskati informacije, ki so mi povedale kako pridem do tega cilja oziroma, kako to dosežem in kaj vse rabim imeti, da ta cilj dosežem.

Blog sem vedno hotela imeti, ker rada pišem in ustvarjam. Zato je to zame mogoče in motivacija mi je finančna svoboda, zato ne pišem samo enega bloga ampak, kar 2. Upala, sem, da bom tako ta cilj hitreje dosegla.

Neglede na vse mi uspeva izredno dobro še sama sem presenečena. Kmalu bom dosegla ta cilj in ne bom več živela na račun države!

Nekje sem slišala stavek: Če se cilja, ko si ga zadaš vsaj malo ne ustrašiš je prenizek. Zato si daj cilj, ki te prestraši, saj boš tako lažje prišel do njega in se ob tem veliko naučil/a.

Delala bom objavo, ker bom odgovarjala na vprašanja bralcev o meni ali blogu. Zato, če te kaj zanima, mi to napiši v komentarje (seveda je lahko neskončno vprašanj). Hvala.

To bo za to objavo vse jaz sem uživala v pisanju in ti si v branju torej sva/sve obe/oba zmagala/li. Jes! Se vidimo spet v naslednji objavi čez 4 dni. Lep dan še naprej.

Komentarji