Zakaj rada blogam?

 Danes bom govorila o razlogih zakaj rada blogam.


Ustvarjanje bloga sploh ni tako enostavno. Treba je vedeti določene stvari, preden ga sploh začneš pisati. Sama sem začela, kot samouk in takoj sem si bila primorana pomagati sama z brskanjem po internetu in seveda po svoji glavi.

Najbolj pa mi je všeč, ko moram poiskati ideje. Sicer je to res zahtevno delo, ampak sem v nekem članku prebrala, da je fino imeti plan za celo leto v naprej. Letos sem ta nasvet tudi sprejela in trenutno po pol leta testiranja lahko zgotovim, da je to eden najboljših načinov sploh. Ne vem več kako sem živela, ko nisem vedela kaj bom napisala naslednji dan. Sedaj imam teme v naprej določene in, ko vidim ali se mi zdi, da bo kmalu čas za novo objavo samo pogledam na blog in si rečem aaa okej to imam za napisati. In to naredim, če mi tema ne ustreza izberem kako drugo. Če pa bi rada dala tja kakšno drugo objavo seveda tisto, ki je bila določena prestavim na kak drug dan in dodam to, ki jo želim. Ali pa objavo enostavno premaknem na ideje za blog na drugem dokumentu.

Metoda je res zelo učinkovita in mi ne vzame več toliko časa za iskanje novih idej in se s tem praktično ne mućim več tako, kot sem se na začetku.

Pisanje bloga pa spodbuja tudi mojo kreativnost. Obožujem biti kreativna in obožujem odkrivati nove zanimive teme zate. Če je zanimivo zame in če napišem zanimivo potem je dovolj zanimivo tudi zate.

Prišla sem do konca objave zato, če bi ti rad/a postal/a bloger/ka in rabiš pomoč mi piši v komentar oz se bolje na moja socialna omrežja in ti z veseljem pomagam.


Tako je konec današnje objave, če te kaj zanima sem na voljo na družbenih omrežjih ali med komentarji. ne pozabi se naročiti na novice, saj boš tako vedno na tekočem! Se beremo spet, čez nekaj dni. 

Komentarji