Sanjaj svoje sanje!

 Danes bom govorila o sanjah. Vedno rada govorim o sanjah, ker res res rada sanjam. Sanjam podnevi in ponoči to, kar povem zvečer sama sebi tudi doživim v sanjah. Praktično nadzorujem svoje sanje. 

Te dni sem prebrala ta stavek: Ni vam potrebno živeti po merilih drugih ljudi. Igrajte po lastnih pravilih in delajte, kar si želite.

Za katerega sem se odločila napisati posebno objavo na temo sanj.  

Da nadaljujem sama obožujem sanje, naj si bo to sanje ponoči ali sanje podnevi ali sanje, ki si jih povem preden grem spat. Ja dobesedno si vsak dan pred spanjem povem zgodbo in včasih med pripovedovanjem zaspim. Preden grem spat pa si kdaj povem tudi kaj o dogodkih, ki bi rada, da se zgodijo ali o dogodkih, ki se bojo zgodili. Včasih pa samo fantaziram. Kdaj pa se zgodi, da te fantazije ali dogodke, ki si jih pripovedujem pred spanjem tudi sanjam. 

Zdaj pa nazaj na sanje, ki jih ima vsak od nas in jih ne bi radi samo ponoči sanjali. 

Veliko se pogovarjam z najrazličnejšimi ljudi. Vedno znova pa slišim, da so drugi odločali o tem kaj bojo počeli, ko odrastejo in en dan mi je nek fant reku, da je njegov oče kriv, da je tako, kot je in, da je danes nesrečen. 

To ni res, ker za svojo srečo ni odgovoren nihče drug, kot mi sami. Vsak posameznik odloča o lastni sreči. Kdo pa so naši starši, da nam bojo rekli, kaj je dobro oz. kaj ni dobro za nas? Zapomni si ti si kovač svoje sreče in nihče drug! 


Tako je konec današnje objave, če te kaj zanima sem na voljo na družbenih omrežjih ali med komentarji. ne pozabi se naročiti na novice, saj boš tako vedno na tekočem! Se beremo spet, čez nekaj dni. 

Komentarji