Nova članica!

 Danes bi morala pisati o izidu moje prve igre. Iziti bi morala 31.5.2023, a sem se zaradi prenatrpanega urnika odločila, da prestavim izid igre na nek drug datum (ne vem še kdaj bo). V igri moram še odpraviti nekaj napak in dodati nekaj elementov. Ko jo bom objavila boš za to izvedel/a tudi ti.


Naslov objave pa je tak, ker sem v ponedeljek šla v NM, ker je oči imel nek pregled in z ocijem sva se na poti nazaj ustavila še pri moji prijateljici, ki je nisem že nekaj časa videla. Družina od njenega fanta ima kure in sva jih šla iskat. Ona pa mi je potem dala tudi to malo kepico dlak.

Tako pa je bila z mano, ko sem bila zunaj. ja resnično sva neločljivi.



Ta mačica za zdaj še nima imena, saj sem že večkrat naredila veliko napako, ko sem mačke poimenovala preden sem jih sploh spoznala, zato sem v faci, ko iščem ime za to macko. Če imaš kako super idejo za ime mi ga prosim napiši v komentar hvala!

Mala se res znajde ves čas leze za mano in mi teži. Za mojima se na začetku niso razumeli 2 dni nazaj pa se je Ravi že začel normalno obnašati so nje in se je končno nehal bati. Prej se je je tako bal, da je letel stran samo, da jo je videl ona pa je seveda šla za njim, res je bila hitra.

Vem, da sem napisala zelo malo ampak res nimam več kaj za povedati o novi članici. Okej lahko povem še to, da je zelo ljubka in se je v manj, kot 12h tako navezala name, da že hodi za mano povsod kamor grem. Ko pa grem na njivo jo morem seveda pustiti doma. Res jo imam rada in ona ima rada mene. Nisem dobila samo nove članice družine dobila sem tudi novo najboljšo prijateljico.

Ko bom šla na obisk k mami za 14 dni jo bom seveda vzela s sabo, saj je nimam srca pustiti same doma.

Tako je konec današnje objave, če te kaj zanima sem na voljo na družbenih omrežjih ali med komentarji. ne pozabi se naročiti na novice, saj boš tako vedno na tekočem! Se beremo spet, čez nekaj dni. 

Komentarji