Obletnica 4 leta! Kaj me je naučil?

 Danes je poseben dan za moj blog. Saj ima on svoj 4 rojstni dan!!! Bravo zdržal je že 4 leta v moji in mogoče v druži tebe?? 

Ker danes praznuje moj blog in, ker ga pišem jaz in ne ti! Bom danes jaz povedala, kaj me je v teh 4 letih naučil: 

Organiziranosti: Letos sem uvedla nekaj novega. Nekje sem prebrala, da je super, če si objave za blog organiziraš prej. Govorim o letu in mesecih in tudi tednih. Moram reči, da se je metoda dobesedno prijela in je postala odlična. Brez plana ne bom nikoli več. Sedaj imam v naprej organizirane mesece naprej in sproti dodajam nove. Kar je res super!

Kreativnosti: Odkar pišem blog opažam, da sem bolj kreativna imam več dobrih idej in še vedno najboljše dobim, ko improviziram (ko nimam v naprej določeno kaj bom pisala oz imam pa ne točno kako bi oblikovala objavo in kaj bi pisalo v njej). Imam več idej, kot sem jih imela pred začetkom pisanja bloga. 

Iskanje informacij: Ti je kaj znano?? Ljudje vedno iščemo informacije. Blog me je prisilil, da sem začela googlati veliko več, kot sem googlala prej. Informacije iščem v zvezi z blogom z določeno objavo na blogu z slikami ali celo kaj za programiranje in celo kmetijstvo. Naučila sem se, da je treba besede kdaj tudi malo obrnit, da dosežeš isti rezultat. Resnično ključne besede so bistvo vsega!! O tem kdaj drugič. Če te zanima pa mi povej v komentar!

Koncentracije: Ko pišem blog moram biti fokusirana na ta trenutek, ko ga pišem ne na mačka in očeta. Morem biti tu z glavo in mislim, drugače ne bo objave. To objavo naprimer pišem 2.5. Ja vem na praznik dela. Nekako sem tisti dan imela čas in vedela sem kaj se bo dogajalo 2 dni v naprej zato sem se odločila, da objavo napišem takrat, ker ne vem, če bom kateri drug dan imela čas, da jo napišem. In ker sem organizirana sem jo naredila takrat. Da boš ti ljubi bralec/bralka imel/a kaj za brat. Z veseljem to naredim tudi nekaj dni prej. 

Danes sem ti povedala 4 stvari, ki me jih je naučilo pisanje bloga. Jaz sem uživala v pisanju in vem, da si ti v branju zato se naroči na novice za še več takih objav in poučnih vsebin. Bereva se spet čez nekaj dni. Aja pa ne pozabi voščiti mojemu blogu za rojstni dan!! 

Komentarji