Moji neuspehi - Čas zame

 Danes bom povedala nekaj o svojih neuspehih. 

Svojim neuspehom ne rečem neuspehi, rečem jim napake, ki sem jih naredila, da sem se iz tega kaj naučila. Da povem ponovno ne bom pisala o določenih mojih napakah. Ker jih nimam. 

Ja no mam napake ampak nimam neuspehov. ja vem ne zveni logično. 

Jaz, ko nekaj naredim narobe ali, ko bi rada nekaj naredila prav se o tej stvari pozanimam z različnimi viri. Torej z internetom, in youtube, kar je spet net, ampak ja z različnimi viri na internetu. Ne pogledam smo enega vira in rečem to je prav ali to pa je to kar iščem. Ne, ker bi rada o določeni reči izvedela več. Je pa res, da zdaj, ko delam igro najdem en posnetek in ga naredim, kar mi reče, da naj naredim in potem, če ta prvi posnetek ne pomaga oz stvar, ki bi jo rada na igri naredila ne deluje pogledam v druge vire. In potem na ta način gradim igro in se zabavam. 

V primeru, da obtičim temu ne rečem neuspeh ali napaka. Rečem okej torej o tem, kar delam vem premalo ali pa se nisem točno in strokovno opredelila. Ja temu se reče ključne besede. Včasih ljudje res ne vemo, kaj bi radi povedali in moraš za to najti primerno besedo. Ni važno v katerem jeziku. Važno je, da to kar iščeš poskusiš najti z različnim zaporedjem besed. Ker mogoče google ne ve kaj točno bi rad/a našla in mu moraš pri tem pomagat. Seveda, pa se moraš prvo ti opredelit, kaj sploh iščeš in kaj bi rad/a našla. Kako naj google ve, kaj je tebi všeč?? Ali katero stran si uporabil/a 3 leta nazaj?? Opiši stran spomni se logotipa spomni se boru spomni se kako je izgledala, teme strani. Res je veliko možnosti, da če se boš spomnil/a več podrobnosti boš to stran našel/a. 

Skratka ja ljudje delamo napake. Delamo jih samo zato, da postanemo boljši ljudje, če to hočemo. In iz napak se moramo učiti. Nihče ne prav, da bom igro končala v roku 1 meseca, mogoče bom rabila dlje. In vsaka težava, ki se pojavi je zame nov izziv. Če sem iskrena trenutno nimam z igro niti 1 težave. Samo ene mini reči ne znam narest ampak je del testiranja igre ne pa del same igre. 

Zato, če narediš napako ni drama vse se, da popravit. No razen, če varaš moža ali punco. In če kaj ukradeš ali koga ogoljufaš. Potem popravi, ko se vrneš iz zapora. Moj nasvet. 

Jaz sem uživala v pisanju in vem, da si ti v branju zato se naroči na novice za še več takih objav in poučnih vsebin. Bereva se spet čez nekaj dni.

Komentarji