Za uspeh moreš začeti! - Motivacija

 Danes bom govorila o tem kako pomembno je začeti. Iz meni priljubljene misli: Ne moreš zmagati, če ne začneš!


Vsaka stvar se začne z idejo, nadaljuje z ciljem, potem z iskanjem informacij za dosego cilja in šele nato se začne ta cilj uresničevati.

1. Ideja: Najprej rabiš dobro idejo. Brez dobre ideje ni nič dobrega. Pomisli na svoje teževe kn poskusi najt rešitev za eno od njih.

2. Cilj: Postavi si cilj, kaj bi rad/a naredil/a. Za pomoč si pomagaj z internetom. Določi, kaj vse za to potrebuješ in kaj vse misliš, da te na poti do cilja čaka. Na kakšne težave misliš, da boš naletel/a. Vedno je bolje imeti 100 korakov, kot pa samo 10 ali 50. Če si vsak korak, daš na misije in potem to razdeliš še na manjše korake, ki jih poimenuješ izzivi bo to veliko lažje narediti. Garantiram.

3. Informacije: Ko to veš začni na veliko iskati informacije na internetu, pri družini, prijateljih. Izkoristi vse možnosti, da izveš čim več o stvari, ki si si jo dal/a za cilj.

4. Realizacija: Pri njej je zelo pomembno, da veš kam greš in kakšni koraki so potrebni, da prideš do cilja.

Vem, da je objava kratka včeraj je bil res naporen dan in nisem imela veliko časa zato je današnja objava malo bolj tako tako. To pa ne opravičuje tega, da je objava tako kratka in brezvezna. Kljub temu sem se maksimalno potrudila. Včeraj res ni bil moj dan! Ko bom imela boljši dan bom objavo napisala, kot se spodobi.

Tako prišla sem do konca današnje objave. Če te kaj zanima piši v komentar. Ne pozabi se naročiti na novice! in potrditi gmaila!!! Bereva se spet čez nekaj dni. 

Komentarji