Smej se!!

 Danes ti povem nekaj kratkih zgodb. 

Smeh je v življenju zelo pomembna stvar. Zato, bi bilo super, če bi se ljudje veliko več smejali. Verjetno bi se takoj nasmejal/a, ko bi ti tvoja mama ali oče, povedala zgodbo o tem, kaj si počel/a, ko si bil/a še otrok. 

Dejstvo je, da se ljudje tega, da živimo nekako zavedamo šele pri 6 letih. Nekateri se sicer spomnimo dogodkov tudi od prej, ampak večina se pri 6 letih zaveda, da je na svetu in se od takrat spomni veliko dogodkov, ki jih je doživel/a. No ki si jih doživel/a. Skratka to so reči, ki ti na vsakodnevni ravni prinesejo nasmeh na obraz. 

Enako je z hišnimi ljubljenčki ali živalmi na sploh. V živalskem vrtu, na kmetiji in tako naprej. Vedno je nekaj smešnega v vsakem dnevu posebej. Tudi, ko greš na sprehod, pa se sam spotakneš pa si uno joj kok sem strast/a al pa lej unga na drugi strani ceste kaj dela?? Pa je smešen primer. 

Sama se veliko smejim včasih zato, ker nočem ravno jokat včasih pa, ker bi se rada tud mal smejala, ker je smeh pol zdravja.  Moti me, ker potem eni, ko padejo je meni smešno. Ja vem sliši se kt, da se smejim njihovi nesreči ali, ker so res tako smešni. No ni res ne smejim se temu. In ravno, ko to pišem sem se spomnila na znanko, ki res ne vem, kako ji je ime. Šment. Nikoli več je ne bom videla očitno. Res škoda. Upam, da kdaj ona najde mene. 

Skratka, da se vrnem Hotla sem povedat, da se ne smejim tvoji nesreči ampak se smejim, ker mi je smešen način kako je neka oseba padla. Ne dejstvo, da je padla. Potem mi je veliko ljudi reklo, da je grdo, ker se jim smejim. So me pa tudi že povedali, da če bi jaz padla pa bi se mi oni smejal, če bi mi to bilo všeč?? Vedno sem rekla, tudi jaz bi se smejala s tabo, saj tako ne bi čutila bolečine ob padcu in ne bi jokala. 

K sem pri tem ti povem eno krajšo zgodbo o mojem najhujšem padcu. Zgodilo se je, ko sem se z kolosom vozila okoli neke hiše in potem sem seveda padla. Padla sem tako, da se je veriga od kolesa zarezala noter v mojo nogo. Imela sem 0,5cm globoko luknjo in še danes se mi pozna. Pa tud nisem šla na urgenco in nisem dobila šiv. V nekaj tednih je bilo pozdravljeno. 

Tako smejte se tud v padcih je nekaj smešnega ali vaših ali pa tujih v vsakem dnevu je razlog za smeh opazuj okoli sebe in gotovo najdeš kaj, kar ti bo smešno. 

Tako prišla sem do konca današnje objave. Če te kaj zanima piši v komentar. Ne pozabi se naročiti na novice! in potrditi gmaila!!! Bereva se spet čez nekaj dni. 


Komentarji