Sem jutranja ali nočna oseba- Čas zame

 Danes bom govorila o sebi. O meni boš izvedel/a nekaj več o meni. 

Vedno se sprašujemo ali je nekdo jutranja ali nočna oseba?

Sama sem po potrebi oboje, a večinoma sem jutranja, saj se zbujam ob 7h zjutraj. In takrat lahko pišem objave za blog ali pa počnem kaj drugega. Izdelujem igro ali rešujem uganke programerskih težav, ki jim rečem izzivi. 

Trenutno delam 2 igri. Ena je bolj za zabavo in kreativna. Druga pa je bolj zapletena in za njo bom porabila precej več časa, da jo bom razumela in razvozljala. Rada mam izzive in ja ti izzivi so težki ampak jaz imam to in nekoč upam, da kmalu bosta obe igri prišli ven in ju bo mogoče igrati. 

Vedno sem se lahko zbudila ob kateri koli uri in bila naspana skoraj nikoli nimam podučnjakov mislim, da se samo za 2x spomnim, da sem jih imela. ko sem bila mlajša sem celo imela nek čuden način. Če sem šla spat bolj zgodaj sem spala dlje, če pa sem šla spat bolj pozno sem se zbudila prej. Ja vem nima smisla, ampak zanimivo je, ker sem se obakrat naspala. Sedaj se mi to ne dogaja več in grem vsak dan spat ob približno isti uri. Torej okol 21h kdaj tudi 22h zvečer. Zbudim pa se med 7 in 8h zjutraj. Kak dan celo prej. 

Tako prišla sem do konca današnje objave. Če te kaj zanima piši v komentar. Ne pozabi se naročiti na novice! in potrditi gmaila!!! Bereva se spet čez nekaj dni. 

Komentarji

Objavite komentar