Dan pozitive -Moj izmišljen dan

Danes bom povedala nekaj o dnevu pozitive, da bo jasno ta dan sem si izmislila in ne obstaja!! Preverjeno! 

Skratka to je poseben dan v letu, ko bomo počeli to, kar ne bi nikoli počeli pri zdravi pameti, ne sej se hecam. Ta, dan bom spremenila rutino in namesto ob 7h ali 8h se bom zbudila ob 5h. Ja vem kako se to sliši ampak ni tako težko. Tudi ti lahko poskusiš. To bo nov vsakoletni izziv zame in seveda zate. Imenoval se bo: Spremeni rutino in opazuj kaj se zgodi. 

Zakaj opazuj? Ker boš namesto, da rečeš joj zakaj sem se zbudil/a ob 5ih, ko pa bi lahko spal/a do 9ih? Rekel/a sem pa naredil/a nekaj, kar mi čez dan ne bi uspelo. Lahko je to gledanje 2 epizod kake serije ali gledanje 1 filma, ali karkoli, za kar nimaš časa čez dan. 

Na ta dan ne bomo nikoli rekli, da je dan slab ampak bomo rekli a je lahko ta dan še boljši?? Potem bomo opazovali kaj se bo zgodilo. Bo dan zato, ker  si rekel/a, da naj bo dan boljši ta res postal boljši?? Ali bo ostalo, kot je?? 

Mene to res zanima zato, če boš danes to počel/a z mano mi o tem poročaj v komentarjih sama bom to vsekakor spet ponovila. Enkrat sem že!! Mislim, da sem o tem pisala leta 2019 ali bolje 2020. Spomnim se, da sem o tem že pisala in bom ponovila v kakšni drugi objavi, če te to zanima mi tudi povej v komentar! Če te ne pa raje obdrži zase, ker me ne zanima kako to tebe ne zanima!!! Taki komentarji ne spadajo sem!! Hvala za razumevanje!! 

Tako prišla sem do konca današnje objave. Če te kaj zanima piši v komentar. Ne pozabi se naročiti na novice! in potrditi gmaila!!! Bereva se spet čez nekaj dni. 

Komentarji