Zakaj sem začela pisati blog?

 Danes o mojih razlogih, ki so vodili do tega, da danes ta blog sploh obstaja. Objav bo zelo zanimiva in poučna zato grem, kar na bistvo. 

Vse se je začelo v mojem 3 letniku srednje šole, ko sem začela pisati svoj prvi blog, ki pa je zaradi moje pozabljivosti in prevelikega učenja, ki sem ga mogla imeti kmalu propadel. Imenoval se je Mavrična Eva, danes se ta blog, ki ima zgolj 3 objave imenuje bedni blog ( https://bedniblog.blogspot.com/ ), link za vse, ki vas zanima kake bedarije sem pisala v srednji šoli. 

Seveda ima isto ime, kot ta blog. To pa zato, ker sem takrat vedela, da bi rada imela umetniško ime in v tistem času sem na youtube spremljala slovensko youtuberko Evo kljun. In ime Eva mi je bilo res všeč ampak nisem hotela, da je samo Eva zato sem rekla, kaj pa če bi bila mavrična Eva?? In tako je nastalo umetniško ime Mavrična Eva. 

No zaradi obveznosti se je tisti blog nekako izgubil in ga nisem več pisala. Vmes pa sem imela še eno spletno stran, ki se imenuje morski prašiček. Mogoče ne veš, da sem imela morskega prašička. Ime mu je bilo Miško. Bil je tak, kot je na embalaži od hrane za morske prašičke in druge male živali. On je bil z mano kake 2 leti ali več. Kako leto sem ga imela v internatu v prvem letniku. Ampak, ker je on zahteval precej nege in precej denarja sem ga kmalu po tem, ko je mami dobila kletko zanj ga dala njej v oskrbo. In tam je ostal do smrti. Imel je 2 tumorja. In res je živel zelo ležerno življenje in pristal je celo v enem filmu. Skratka zaradi njega je nastala moja prva spletna stran ( https://morskiprasicek.blogspot.com/ ), ponovno za radovedneže je tu link. Priznam stran res ne izgleda slabo. In ima okoli 1500 ogledov. 

Da se vrnem na temo zakaj pišem blog. Pišem ga, ker sem naslednje leto od leta, ko sem pisala prvi blog z istim imenom od tega bloga. Bila še vedno v internatu. Ampak nisem vedela, kaj naj naredim s sabo, ker sem se večino časa dolgočasila. Zato sem rekla okej zakaj ne bi začela pisati blog?? 

Tako sem ponovno prišla na to spletno stran. Ker sem osvežila spomin in videla, da sem leto prej že pisala blog a sem nanj pozabila ups. Skratka rekla sem si, da bo tokrat drugače. Ta blog se je na začetku imenoval hobiji blog, ja ne sliši se mamljivo vem. Zato je blog s časoma spremenil svoj namen in spremenil pomen. Dobil nazaj prvotno ime torej Mavrična Eva in kmalu tudi novi logo. 

Da je blog prišel na to točko, kot je danes sem vložila veliko dela in descipline. Skratka blog sem začela pisati iskreno povem iz dolgčasa. Kmalu pa sem dojela, da je to nekaj, kar res rada počnem. To še vedno počnem zastonj ti to vidiš zastonj. Lahko kdaj samo klikneš na kak oglas in ga potem zapreš?? Tako bom plačana za to kar počnem. Hvala. 

Odločila sem se, da bo tokrat drugače. In da bloga ne bom opustila po 3 objavah. To se je tudi uresničilo. Saj bo moj blog letos maja star 4 leta. Resnično se trudim, da bo blog postajal vse boljši in boljši. Verjetno pa si opazil/a, da skušam na blogu narediti dark in light mode ane?? Da boš lahko vidla tudi podnevi če bi raje imela svetlo temo ali pa temno, kot bi tebi bolj ustrezalo. Ni mi še uspelo delam pa na tem, ko imam čas hehe. 


To bo za to objavo vse vem, da ti je bila všeč zato deli moj blog med svoje prijatelje naj izve čim več ljudi. Ne pozabi se naročiti na novice, saj boš tako vedno na tekočem!!! Vedno pride kaj zanimivega zato res ne želim, da to zamudiš!!! Pusti kak prijazen komentar!! Hvala!! Se bereva spat kmalu. 

Komentarji

  1. Čestitke za kar 6 let ustvarjanja blogov. Čeprav so nastali, kot praviš, iz dolgčasa, se skozi bloge v bistvu vidi tvoja rast. Tisto prej so bili morda le poskusi, zato ti p zdaj tale blog še kar živi in upajmo, da bo še lep čas živel. Dandanes je pač vse manj ljudi (sploh tvojih let), ki višek časa porabijo za kaj kreativnega, zato je tvoj blog še toliko bolj za pozdraviti :)

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar