Kakšen je smisel življenja?

 Danes govorim o smislu življenja. Mislim, da obstaja nekje v vsakem izmed nas. Eni ga tekom življenja odkrijejo drugi pa ga nikoli ne najdejo. Sama ne vem še ali sem ga našla ali nisem. Mogoče bom kmalu ugotovila mogoče pa ne bom nikoli. 

Za to se ti ni treba sekirat, moraš pa se zavedati, da ima vsak svoje življenje in, da je za vsakega poseben smisel. 

Imel sem objavo, ker sem povedala, da vse kar se ti zgodi ni naključje, ker naključja ne obstajajo, kar pomeni, da se vse zgodi z razlogom. To, da bereš to objavo ni naključje, tvoja podzavest te je pripeljala sem in si jo prebral/a. Nisem ti tega jaz ukazala ali ti grozila, da ti bom nekaj naredila, če je ne boš prebal/a. 

Vprašanje pa je kako smisel življenja najti ne ravno kaj to je. To lahko povzamem tako, da ti povem, da smisel življenja, ko ga najdeš veš, da je to to. 

V mnogih kriminalkah sem videla, da so rekli, ko najdeš, kar iščeš boš to vedel/a in tako je tudi s tem. Nič ne gre na silo in nič ne gre hitro. Traja da ga najdeš. 

Moj smisel življenja je gotovo to, da pomagam drugim, da se bolje počutijo v svoji koži, da nočejo biti nihče drug. Zato za maškare nikoli nisem druga oseba, ker sem si všeč in se nočem spreminjat ali biti kdo drug. Okej priznam, da si kdaj želim sprobat življenje zvezd, ampak samo za en dan ali kak teden tako da lahko vidim kaj počnejo in kako živijo, da bi jih potem lažje razumela. Na žalost nisem v času, ko bi se to dalo in mislim, da se nikoli ne bo dalo.

Rada bi povedala, da je to tudi smisel mojega bloga, rada bi da se ti kot bralec/bralka ob branju počutiš dobro oziroma, da ti s tem pokažem, da si okej takšen/na, kot si. S tabo ni nič narobe in za mano ni nič narobe. To bi rada povedala svetu. Zato bom zelo vesela, ko boš delil/a ta blog med svoje prijatelje in se naročil/a na novice, če se še nisi. To bi mi pokazalo, da delam dobro delo in, da moj trud ni zaman. 

Komentarji

  1. Zanimiv mi je tvoj način razmišljanja. Morem priznat, da s ene strinjam čisto z vsem, vendar ima povedano definitivno smisel. Ustrajaj pri tem

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar