Kako biti motiviran/a? -Motivacija

 Danes se sprašujem kako sama ostanem motivirana, da na pišem objavo na tem blogu?? 

Imam 5 načinov za mojo motivacijo. 

1. Prihodek: Moja motivacija je prihodek, brez prihodka ni življenja ( sej vem je ampak saj veš kaj mislim?) Če nimam prihodka nimam službe. ja nimam službe in iskreno je niti ne iščem, ker sem spoznala, da to nima nobenega smisla, in da bi z njo svoje sanje uničila in jih verjetno nikoli živela, česar res nočem. Zato me motivira zaslužek z pisanjem bloga, ki ga ti bralec/ka vidiš brezplačno!

2. Dobra volja: Vedno sem dobre volje, ko razmišljam o svojem blogu in o tem kako hitro raste. Resnično me facinira, da mu gre tako dobro. S tvojo pomočjo mu bo šlo še bolje! Povej drugim, da obstaja in tako bom imela več bralcev in več prihodka. Resnično bi rada imela blog, kot vir prihodka torej z njim službo. To je mogoče samo z deljenjem tega bloga. Hvala!

3. Pozitivni komentarji: Vedno sem vesela, ko pride kak pozitiven komentar na moj blog. Tako vem, da nekaj delam prav in, da ti, ki to bereš v objavi uživaš in ti je všeč. Ja vem ne napišeš, da je objava super ampak vem, da si to misliš. Ne rabiš napisati to se vidi v številu ogledov. 

4. Iskanje idej in branje tujih blogov: Priznam to je težko delo bloganja. Ampak res mi daje motivacijo, ko iščem objavo ali idejo za objavo na tujih blogih in potem, ko si predstavljam, kako bi objava lahko izgledala. Že to se mi zdi fascinantno. In me motivira za pisanje novih objav. 

5. Raziskovanje: Rada raziskujem in iščem različne stvari. Na blogu so teme, ki rabijo več, kot en dan, da se končno napišejo. Rabijo veliko ali malo raziskavo na google. Ja ni vse iz moje glave, se pa trudim, da velika večna je. Raziskave, so potrebne zaradi tega, ker sama ne vem vsega o vseh temah in mi prav pride nasvet koga drugega. Pa tudi, ker rabim malo pogledat okoli in primerjat resničnost člankov in to rabi pregled več, kot samo ene strani. To mi je v veselje. Pridejo dnevi, ko se mi ne da ampak večinoma se mi. 

Tu je bilo 5 stvari, ki mene motivirajo pri pisanju bloga, kaj pa tebe motivira?? 

Ne pozabi se naročiti na novice in povedati drugim za moj blog. Pusti kak komentar. Ne grizem!!

Komentarji