Sledi svojim sanjam, ne sanjam drugih!!

 Danes bom govorila o sanjah mislim, da rabiš malo motivacije. Drugače ne bi nikoli kliknil/a na to objavo. Skratka v tej objavi bom povedala, zakaj je najbolj pomembno, da slediš svojim sanjam in ne sanjam tvojih staršev. 

Prva stvar, ki jo moraš vedet je, da so tvoji starši, že sprejeli svoje odločitve in, če so se ušteli ali uspeli je to samo njihova stvar. Bistvo je, da ti si ti in nihče te ne pozna bolje, kot ti poznaš samo/samega sebe. Ni važno kaj so naredili tvoji starši, če te silijo v nekaj, kar nočeš je to samo slabo verjemi. 

Mene so vedno silili v nekaj, kar nočem in nekaj, kar me ne veseli. Kaj sem naredila? Nisem se jim pustila še bolj sem postala motivirana, da uresničim sanje in, da jim in sebi dokažem, da zmorem. 

Vsak sam ve kaj si najbolj želi. To je tisto, kar so njegove sanje in najbolje je, da jim slediš. Ni važno kaj te sanje so lahko so blazno težko dosegljive. Nek pregovor celo pravi, da vsi začnemo na dnu, kar pomeni, da če so tvoje sanje biti zdravnik/ca, moreš najprej v šolo za to. Potem pa lahko začneš, kot čistilec/ka v zdravstvenem domu in potem greš naprej, kot medicinska sestra in mogoče, čez neki let, kot samostojen/a zdravnik/ca. Ni treba, da so sanje nekaj, kar lahko hitro uresničiš no saj po navadi niso. Povedala bi rada, da je že to, da si daš za sanje nekaj kar te veseli in te bo osrečilo in nekaj, kar bi lahko delal/a zastonj tudi brez plačila. Vem kako se to sliši v tem svetu, ampak tako je. Delati nekaj, kar bi delal/a tudi brez plačila so tvoje sanje. Tista stvar je gotovo prava zato jim začni sledit danes!!! 

Resno mislim pojdi poiskat informacije, ki jih rabiš za uresničitev sanj verjemi, ni lepšega občutka, ko se sanje uresničijo. Napiši si jih na nek listek naj bojo to za zdaj ene sanje. Na drug list ali okoli njih pa si napiši korake, ki jih rabiš narediti za dosego sanj. To je tvoje največji cilj, ker sanje = cilj. Potem pa po manjših korakih, do tega cilja. Sama manjšim korakom pravim izzivi, res jih obožujem in vedno znova so novi izzivi in novo delo za razmišljanje noro je resnično. 

Kaj si še vedno tu?? 

Pojdi pogledat kaj rabiš za uresničitev sanj! 

Zdaj!! 


Komentarji