Prvič na pogrebu

 Danes sem hotela napisat objavo o tem kako mi je bloganje spremenilo življenje. Ampak, ker je pred kakim tednom umrl od očija stric sem se odločila, da naredim objavo o tem. 

Pogreb je bil 20.1.2023 on pa je umrl 3 dni prej torej 17.1.2023. Imel je 91 let in bil je Župnik po poklicu zato ni čudno, da se je pogreba udeležil sam Škof ljubljanski seveda. 

Pogreb je bil sicer res lep in nisem si mislila, da bo tako. Je bilo tud kar žalostno in mene so med stanjem v cerkvi bolele vse nožne mišice in tudi kolki. Danes, dan po pogrebu, ko to pišem pa me ne boli več nič kaj dosti. Je bilo včeraj huje. 

Moji utisi ja ni jih kej dost, saj ga nisem tako dobro poznala. Vem smo to, da je bil Župnik. Nisem bila na veliko pogrebov, no to je bil moj prvi zato nimam ravno utisov. 

Če me že nekaj časa bereš veš, da mi je skoraj 2 leti nazaj umrl moj dedi, ampak se pogreba nisem udeležila, ker dedija nisem marala on pa ne mene. Zato ti kaj več o tem tudi ne znam povedat. 

Skratka pogreb od očijevega strica se je začel ob 15h in je trajal do 18h. Potem je sledila večerja in ob 19h sem bila doma. Dan prej pa sva z očijem bila v cerkvi, ker je prišel v krsti. In so ga lahko drugi prišli pokropit. 

To je za danes vse se bereva spet čez nekaj dni. Ne pozabi se naročiti na novice, da boš na tekočem, prijava je brezplačna!! 

Komentarji