Nov hobi ki se ga loti takoj!

 Glede na to, da je to blog o hobijih je čas, da ti povem nekaj hobijev, ki jih lahko začneš takoj!!

1. Pletenje: Sama se že nekaj let učim plesti. Pletem šal. Meni je všeč a me kmalu začne boleti prst in moram končati. Zato tega ne počnem pogosto. 



2. Šivaj: Šivati je zakon, ker tako ne rabiš prositi babi ali mami, da to zašijejo, karkoli se ti strga, ker si bil/a neprevidna pri kakem športu ali pa med hojo domov. Če znaš to sam/a postoriti je to odlično, s časoma mogoče spoznaš, da bi lahko bil/a modni/a kreator/ka ali stilist/ka. 

3. Učenje programiranja: Jaz se ga učim, kot že veš. Traja res dolgo časa, da se ga naučiš ampak vse kakor se izplača. Rabiš veliko časa, da se naučiš toliko, da potem lahko narediš svoj prvi app ali prvo spletno stran. Verjemi jaz se tega učim že kako leto in še vedno sem na 1/20 vsega, kar se morem naučit. Jaz pravim počasi se daleč pride. 



4. Fotografija: Slikaj svoje hišne ljubljenčke, to je vedno zabavno. Pazi na kot, na svetlobo in na to, da stvar na katero ciljaš na sliki v fokusu. Pa veliko veselja. 

5. Branje: Beri knjige, to bo izboljšalo tvoj slovenski ali angleški besedni zaklad odvisno, od jezika. Jaz sem, ko sem bila mlajša vedno rada brala ciciban. Tudi potem, ko sem odrasla. Zelo mi je pomagal pri moji domišliji in besednem zakladu. 




6. Barvanje: To je res super za sprostitev 2 dni nazaj sem po dolgem času barvala in res je bilo super. Na začetku sem se upirala, potem pa sem se prepustila. Pomaga pri krotenju jeze ali pa samo sprostitvi. 

To bo za danes vse se bereva spet čez 4 dni!  Ne pozabi se naročiti na novice in potrditi gmaila!!

Komentarji