Vztrajam pri delu+ Novost! Blogmas#14

 Danes povem kaj načrtujem za novo leto. 

Sama vztrajam pri delu zato sem se odločila, da ti povem kaj bom odprla ob novem letu. Naslov objav bo: Čas za vas. Ker čas zate zveni preče podobno času zame in bi se lahko kdo zmotil. Ta možnost je nekaj, kar sem sama med tem, ko sem že pisala blog hotela imeti neko tako možnost. Ker nekako moreš vedet ali ti to gre ali ti ne gre.  Skratka želela bi si, da bi takrat ta možnost bila, zaradi svoje lastne želje pa sedaj tebi dajem možnost, da se preizkusiš in mogoče boš nekoč imel/a svoj blog. Nikoli se ne ve. Sama sem bila samouk. Ja gledala sem tuje bloge, ker je slovenskih dokaj malo in moram priznati moralo bi jih biti več. Sploh zato, ker je vse preseljeno na internet in skoraj nihče ni več na fizičnih knjigah. Zato, če rabiš mentorico za blog sem tukaj izkoristi me (v dobrem smislu). Če bom pri kom videla zlorabo v slabem smislu ne bom več sodelovala s tako osebo!!! Vem, da boš javil/a! Hvala ti!! 

Torej ob novem letu odpiram možnost. Na blogu bom naredila novo stvar in prišla bo neka posodobitev. Ne vem, če ravno z novim letom, ker sem do takrat zelo zasedena in sej veš prazniki pa te reči. Se bom pa potrudila, da bo prišla posodobitev kmalu. 

Na novost posodobitev ne bo vplivala! 

Novost je to, da z novim letom odpiram možnost, da lahko ti, če te zanima kako nastane posamezna objava napišeš objavo zame, ki jo jaz potem objavim tu na svojem blogu. Lahko napišeš objavo samo za lastno zabavo ali pa ker se želiš preizkusiti v pisanju. 

Ta storitev bo za vedno na voljo brezplačno! Če pa bom dobila občutek, da je tvojih objav preveč pa ti bom pomagala narediti tvoj lastni blog, Prvim 3 bom to ponudila brezplačno za vedno!!! Ostali pa, ko bom dobila prve 3 mentorstva izveste podrobnosti vsote plačila bo pa vsekakor manj, kot na trgu. 

Pogoji za sodelovanje z mano so: 

  • Volja do pisanja, 
  • Zanimanje za pisanje, 
  • Spoštljivost, 
  • Prijaznost, 
  • Prilagodljivost, 
Če bi rad/a postal/a moj/a učenec/ka mi piši na gmail: karla.orazem@gmail.com ali na družabna omrežja. 

Za več informacij se mi tudi javi ali na gmail ali družbena omrežja. 

Se beremo spet jutri!


Komentarji