Včeraj in jutri! Blogmas#2

 Danes je nov dan blogamasa. Povedala bom nekaj o motivaciji. 

Oktobra letos sem prebrala misel: Ali veš, da sta samo dva dneva v letu, ko se ne da narediti ničesar? Včeraj in jutri!!

Spomnila me je na težke dni, ko nisem videla več nobenega izhoda in vse, kar sem lahko naredila je bilo to, da sem si rekla jutri bo bolje. Tako je, ko imaš slab dan. 

Je pa res, da se samo včeraj in jutri ne da narediti nič. Zakaj?? 
Ker včeraj je preteklost, jutri pa je prihodnost in nihče ne ve kaj bo jutri. Mogoče jutri umreš mogoče te časa sreča. Lahko si pa samo vesel/a, da si še živ/a. 

Naj tudi tebe ta misel, rek ali kar koli že je navdihne, da kaj narediš. Kmalu bo konec leta, zato zdaj napiši svoje cilje, da jih boš potem tudi uresničil/a. 

Blogmas pišem tudi zato, da navdihne mene in, da vidim kaj bi ti rad/a brala. Res je ne pomagaš mi s tem, ko ne komentiraš, ko te prosim, da komentiraj to me resnično moti!!! NE razumem zakaj mi ne moreš povedati, kaj ti všeč in kaj ti ni. S tem že itak ni nič narobe!!! Kako naj potem vem o čem naj pišem, da ti bo všeč, če pa mi ne poveš kaj ti je všeč in kaj bi rad/a brala???!!!! Kako naj potem jaz vem, če mi ti tega ne poveš??!!!!

To je resno vprašanje. Ne vem kaj naj. Zato pišem objave, ki zanimajo mene in mogoče bojo tudi tebe. Zakaj pa ne?? Vedno pišem stvari, ki bi pomagale meni v določeni situaciji in stvari, ki so okej. 

Resnično se trudim pisati čim bolj doživeto in na zabaven način. A ko pridejo resne teme potem je heca konec, vsaj za tisto objavo. 

Tako sem končala današnjo objavo. 
Tokrat le pusti kak komentar!!
Se bereva spet jutri!!! 


Komentarji

  1. Ne vem, če je čisto tako. Za včeraj je res nemogoče karkoli narediti. Razen seveda, če kdaj izumijo časovni stroj :) A danes se da veliko, za jutri, pojurišnjem, itd, pa so odprte vse možnosti, da naredimo karkoli.

    OdgovoriIzbriši
  2. Ja to je res. Ampak prihodnost je zavita v skrivnost. Torej ja delamo za boljši jutri, ne moremo pa delati za jutri. Ne vem če razumeš, ampak danes je sedanjost, jutri pa prihodnost. Kaj bo jutri ne veš in ubistvu ne moreš delat za jutri, ker jutri še ni tukaj. Je prihodnost. Razumeš??
    Lahko pa delaš za boljši jutri, ampak še vedno ne veš kaj bo jutri, ker jutri še ni prišel.

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar