Utisi leta 2022

 Danes bom povedala, kako sem preživela to leto. Kolega me je pred kratkim vprašal kako sem preživela leto. Seveda mu nisem znala odgovoriti. Sem pa rekla, da bom o tem napisala objavo in tu je. 

Leto se izteka zato je čas, da nekaj povem o starem letu in o željah za prihodnje leto, ki bo tu res kmalu. 

To leto je bilo zame uspešno leto. Moj blog je po 3 letih trdega dela končno začel služiti nekaj malega denarja. Očija sem rešila iz hudega obdobja. Sebe sem razvila. Spoznala sem super prijatelja, skratka leto je bilo resnično zelo uspešno, Kako se pa bo leto končalo pa res ne vem. Želim si, da bi se staro leto srečno končalo in dobro začelo. 

Rada bi da bi bilo leto, ki je pred mano samo še bolj uspešno, kot leto, ki bo kmalu za mano. Mislim, da sem dno sebe že dosegla in sedaj je čas, da se začnem povzdigovati čedalje višje. Ja imam visoke cilje, ne samo takih, ki vem, da jih bom uresničila, ampak tudi take za katere nisem 100%, da jih bom uresničila. Bom pa vesela, če se vsaj delno uresničijo, saj bom za to dala vse. 

Leto, ki je pred mano bo zame prelomno leto, če mi v letu 2023 ne uspe se bojim, da mi nikoli ne bo. Tega me je resnično strah. Kljub temu pa se veselim novih podvigov in novih izzivov pa seveda tega, kar mi bo prineslo novo leto. 

Skratka tudi tebi želim srečno novo leto. Nova objava pride prvi dan novega leta. Kaj bo res ne vem, bo pa verjetno napisana še v starem letu. Se bereva takrat!! 

Komentarji